Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο εφοπλιστής Παναγιώτης Λαιμός

Τεράστια απώλεια!

25 Ιουλίου 2020 15:15
Πέθανε ο εφοπλιστής Παναγιώτης Λαιμός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέθανε, σε ηλικία 88 ετών, νοσηλευόμενος στο «Ευαγγελισμό» ο εφοπλιστής Παναγιώτης Λαιμός, λίγες ώρες μετά την τραγική είδηση του θανάτου του Σ. Λέκκα.

Ο εφοπλιστής Παναγιώτης Λαιμός πέθανε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών, σε στενότατο οικογενειακό κύκλο.

Με καταγωγή από τις Οινούσσες ο Παναγιώτης Λαιμός και η οικογένειά του πρόσφεραν πολλά στο νησί τους, στη ναυτιλία και στον πολιτισμό. Βοήθησαν επίσης πολλούς Έλληνες που έφθαναν στην Αγγλία και αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας και σπουδών.

Ο Παναγιώτης Λαιμός υπήρξε προσωπικός φίλος του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα (την είχε φιλοξενήσει στην Ελλάδα). Ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Τα τελευταία χρόνια φημολογείται ότι βίωνε οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να δεσμευτούν τα δύο πολυτελέστατα γιοτ του ενώ καταδικάστηκε ερήμην για το ναυάγιο του πλοίου του «Albion 2».

Φρικτό τροχαίο στη Μύκονο: Νεκρή 18χρονη που έπεσε με το αυτοκίνητο στο γκρεμό

Μια 18χρονη Ιταλίδα τουρίστρια σκοτώθηκε στα Χουλάκια της Μύκονου σε τροχαίο ατύχημα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε στον γκρεμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια παρέα αλλοδαπών κοριτσιών επισκέφθηκε το «νησί των ανέμων» για να κάνει ονειρεμένες διακοπές το φετινό καλοκαίρι, οι οποίες όμως μετατράπηκαν σε εφιάλτη τα ξημερώματα της Πέμπτης λίγο μετά τη βραδινή τους διασκέδαση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Μύκονο, επί της επαρχιακής οδού Αγίου Στεφάνου-Φαναρίου, δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση με επιβαίνοντες συνολικά οκτώ αλλοδαπές γυναίκες, εξετράπησαν της πορείας τους διαδοχικά και κατέπεσαν στο γκρεμό. Τα δύο οχήματα έπεσαν από μεγάλο ύψος σε βραχώδες παραλιακό σημείο.

Αποτέλεσμα του σοβαρού ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός μιας 18χρονης και ο ελαφρύς τραυματισμός των υπολοίπων επιβαινόντων σε αυτά. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι υπόλοιπες τουρίστριες δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μια τραγωδία αντίστοιχη με εκείνη στην Κύπρο και θύμα μια 19χρονη κοπέλα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share