Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πανικός στις ΗΠΑ: Ένοπλη επίθεση σε κηδεία με 14 τραυματίες

Χαμός!

22 Ιουλίου 2020 07:24
Πανικός στις ΗΠΑ: Ένοπλη επίθεση σε κηδεία με 14 τραυματίες
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Πανικός επικρατεί στις ΗΠΑ, με ένοπλους να κάνουν επίθεση σε κηδεία και όσους βρίσκονταν εκεί να ανταποδίδουν, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τουλάχιστον 14 τραυματίες.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Σάουθ Σάιντ του Σικάγο και δεν είναι το πρώτο που σημειώνεται στην περιοχή, η οποία είναι... συνηθισμένη σε τέτοια σκηνικά. Περίπου 60 κάλυκες ανακτήθηκαν στον τόπο του συμβάντος, στη συνοικία Όμπερν Γκρίσαμ, ενώ ένας ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, δήλωσε ο Έρικ Κάρτερ, αξιωματικός της αστυνομικής διεύθυνσης του Σικάγο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Δεκατέσσερις τραυματίες νοσηλεύονται σε πέντε νοσοκομεία», προσέθεσε, τονίζοντας πως δεν έχει ενημερωθεί για την κατάστασή τους, ενώ σοκ προκαλεί και ο γάμος που μετετράπη σε λουτρό αίματος με τουλάχιστον 18 νεκρούς.

Το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS2 μετέδωσε ότι η επίθεση έγινε κοντά σε γραφείο τελετών.

Το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου στο Σικάγο σκοτώθηκαν 17 άνθρωποι από σφαίρες, συμπεριλαμβανομένων δύο παιδιών. Άλλοι 87 τραυματίστηκαν.

Ζευγάρι έκανε ταυτόχρονα κηδεία και γάμο επειδή... (Video)

Τα… μυστήρια μπέρδεψε ένα ζευγάρι που έκανε ταυτόχρονα κηδεία και γάμο επειδή πέθανε ο πατέρας του γαμπρού. Ενώ, μία 35χρονη influencer ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον 20χρονο γιο του πρώην συζύγου της, ενώ ήδη περιμένουν και το πρώτο τους παιδί.

Παρά τις δυσκολίες και τη συναισθηματική φόρτιση το ζευγάρι από την Ινδονησία, ήθελε ο πατέρας του γαμπρού να είναι στον γάμο! Έτσι οργάνωσαν τη μεγάλη ημέρα τους για να συμπέσει με την κηδεία και παντρεύτηκαν στην πόλη Σαμαρίντα στην επαρχία της Ανατολικής Καλιμαντάν της Ινδονησίας στις 11 Ιουλίου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρομαντάνι Πότερα Πρατάμα και η σύζυγός του είχαν αρχικά αποφασίσει να αναβάλουν το γάμο τους λόγω του κορονοϊού. Ωστόσο, αφού ο μπαμπάς του γαμπρού πέθανε από ξαφνική καρδιακή προσβολή επέλεξαν να κάνουν τον γάμο!

Di hadapan jenazah ayahnya Romadhony Putra Pratama bin Siswadi melangsungkan akad nikah dengan Indry Hardiyanti Rukmana binti Andi Pamaisong. Video @selasardotco

Akad Pernikahan di Depan Jenazah Ayahnya Di hadapan jenazah ayahnya Romadhony Putra Pratama bin Siswadi melangsungkan akad nikah dengan Indry Hardiyanti Rukmana binti Andi Pamaisong. Video @selasardotco Berita selengkapnya klik https://bit.ly/AkadNikahdiDepanJenazahSangAyah

Posted by Selasar Media on Friday, July 10, 2020

Ο Romadhoni είπε πως επέλεξε να γίνει ο γάμος μαζί με την κηδεία, καθώς σήμαινε ότι ο μπαμπάς του θα μπορούσε να είναι εκεί «σαν πνεύμα». Είπε ότι ήταν σημαντικό ο πατέρας του να είναι εκεί όταν παντρεύτηκε για να δώσει την ευλογία του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share