Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

24χρονη δασκάλα είχε ερωτικές επαφές με ανήλικους

Σοκ

21 Ιουλίου 2020 21:39
24χρονη δασκάλα είχε ερωτικές επαφές με ανήλικους
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στη σύλληψη μιας 24χρονης δασκάλας με την κατηγορία ότι είχε ερωτικές επαφές με ανήλικους προχώρησαν οι αρχές του Τέξας. Επίσης, μία άτακτη 29χρονη δασκάλα έστελνε αποκαλυπτικές φωτογραφίες σε 15χρονο.

Η Άσλιν Μπελ κατηγορείται, συγκεκριμένα, ότι έκανε σ3ξ με δύο 17χρονους και έναν 16χρονο - σε διαφορετικές περιπτώσεις - στο σπίτι της στην περιοχή Νιού Μπόστον τον περασμένο Νοέμβριο. Η Μπελ, η οποία είναι μητέρα ενός παιδιού, εργαζόταν τότε ως βοηθός αλλά και στη βιβλιοθήκη λυκείου.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν άλλος εκπαιδευτικός άκουσε την συζήτηση ομάδας αγοριών ένα εκ των οποίων καυχιόταν ότι κατέστησε έγκυο την 24χρονη. Στη δικογραφία αναφέρεται ότι η Μπελ είπε στον νεαρό ότι δεν ήταν αυτός ο πατέρας του παιδιού.

Η αστυνομία υποστηρίζει, δε, ότι σε μια από τις υπό έρευνα περιπτώσεις η Μπελ είχε μαζί της το παιδί της το οποίο έβαλε πρώτα για ύπνο πριν να κάνει σ3ξ με τον ανήλικο. Η 24χρονη εκπαιδευτικός η οποία αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση 150.000 δολαρίων αντιμετωπίζει τον κίνδυνο φυλάκισης έως και για 20 έτη.

34χρονη καθηγήτρια είχε ερωτικές επαφές με 15χρονο, ενώ κοιμόταν το 7χρονο παιδί της!

Αρρωστημένα πράγματα από μια 34χρονη καθηγήτρια η οποία είχε ερωτικές επαφές με 15χρονο μέσα στο σπίτι της ενώ κοιμόταν το 7χρονο παιδί της! Ακόμη μία σοκαριστική υπόθεση ερωτικής σχέσης καθηγήτριας-μαθητή.

Η Σίλβα ήταν εκείνη η οποία έκανε πρώτη κίνηση προς το παιδί, στέλνοντάς του email για να βρεθούν. Στην συνέχεια, χρησιμοποιούσαν τα προσωπικά τους mail και όχι του σχολείου ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί.

Η 34χρονη έστελνε στο παιδί αποκαλυπτικές φωτογραφίες της αλλά και βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο, στο οποίο φρόντιζε να μην φαίνεται το πρόσωπό της ώστε να μην μπορεί ο μικρός να της κάνει «ζημιά».

Όμως οι γονείς του παιδιού κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον γιο τους και αφού τον πίεσαν, εκείνος τους είπε την αλήθεια.

Μάλιστα, ο 15χρονος ήταν αποφασισμένος να αποκαλύψει σε όλους την σχέση του με την Σίλβα ωστόσο οι ικεσίες της, κράτησαν το μυστικό, προσωρινά, κρυφό.

Σάλος: 22χρονη καθηγήτρια και μητέρα είχε ερωτικές επαφές με 16χρονο μαθητή της!

Καθηγήτρια στη Νότια Καρολίνα κατηγορείται ότι είχε ερωτικές επαφές με έναν 16χρονο μαθητή της στον οποίο έστειλε και αποκαλυπτικές φωτογραφίες της. Ακόμη μία υπόθεση ερωτικής σχέσεις καθηγήτριας-μαθητή στην Αμερική.

Η Άννα Πάτον δίδασκε γλώσσα στο Lamar High School και συνελήφθη τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης η 22χρονη είχε ερωτικές επαφές ενώ έκανε και στοματικό έρωτα με τον 16χρονο. Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται η 22χρονη καθηγήτρια φέρεται να τελέστηκαν από την 1η Οκτωβρίου 2019 μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου 2020.

Η Πάτον, η οποία σύμφωνα με την Daily Mail, είναι και μητέρα ενός μικρού παιδιού, κατηγορείται ακόμα, για αποστολή άσεμνων φωτογραφιών της στον 16χρονο μέσω διαφορετικών προφίλ στα social media.

Μετά την σύλληψή της η 22χρονη βρίσκεται σε υποχρεωτική άδεια αναμένοντας το αποτέλεσμα της αστυνομικής και δικαστικής έρευνας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share