Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Εξοργιστικό: Δασκάλες δέρνουν άγρια 3χρονα και 4χρονα παιδάκια σε παιδικό σταθμό (Video)

Σοκάρουν όσα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας

21 Ιουλίου 2020 13:59
Εξοργιστικό: Δασκάλες δέρνουν άγρια 3χρονα και 4χρονα παιδάκια σε παιδικό σταθμό  (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δυο δασκάλες χτυπούν άγρια 3χρονα και 4χρονα παιδάκια επειδή δεν κοιμούνται την ώρα του μεσημεριανού ύπνου. Το βίντεο το κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του παιδικού σταθμού και είναι εξοργιστικό. Ενώ, μια σοκαριστική δολοφονία έλαβε χώρα σε παιδικό σταθμό στην Ουκρανία.

Ο παιδικός σταθμός – νηπιαγωγείο βρίσκεται στην Κίνα στην πόλη Zhejiang. Αμέσως μετά το μεσημεριανό φαγητό τα παιδιά πρέπει να πέσουν για κάποια ώρα για ύπνο μέχρι το απόγευμα οπότε και θα πάνε οι γονείς τους να τα παραλάβουν.

Οι δασκάλες τα βάζουν για ύπνο στα κρεβατάκια τους αλλά τα παιδιά είναι παιδιά και κάποια από αυτά δεν θέλουν να κοιμηθούν. Τότε οι δασκάλες αρχίζουν να τα σκαμπιλίζουν, α τα χτυπάνε στο κορμί, να τους ξεστρώνουν το κρεβάτι και να πετούν το στρώμα. Τους ασκούν σωματική όσο και ψυχολογική βία.

Μάλιστα μετά έλεγαν στα παιδιά να μην πουν τίποτε σε κανένα και τα απειλούσαν πως αν πουν κάτι εκείνες θα το μάθουν και το βράδυ θα πάνε σπίτι τους και θα τα ξαναχτυπήσουν. Μέχρι που ένας γονέας όταν πήρε το 3χρονο παιδί του από τον παιδικό διαπίστωσε κοκκινίλες στα μάγουλα και στα πόδια του.

Το παιδί τρομοκρατημένο, με λυγμούς και δάκρυα είπε όλη την αλήθεια στον πατέρα του. Με εισαγγελική παρέμβαση η αστυνομία εξέτασε και τις κασέτες από τις κάμερες ασφαλείας και διαπίστωσε ότι τα όσα λέει το παιδί είναι πέρα για πέρα αληθινά. Πλέον οι δασκάλες αντιμετωπίζουν την παύση τους από το σχολείο ενώ πολλοί γονείς έχουν καταθέσει μηνύσεις εναντίον τους.

Δασκάλα μαθαίνει ότι τα παιδιά στην τάξη κοροϊδεύουν συνέχεια μια μαθήτριας της - Η αντίδρασή της; Συγκλονιστική!

Η Κίνσει Τζόουνς είναι δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο Anette Winn. Αγαπά τη δουλειά της και αγαπά ακόμα περισσότερο τους μαθητές της. Μια μέρα, όμως, λυπήθηκε πολύ όταν έμαθε τι συνέβαινε στην τάξη της.

Η κυρία Τζόουνς διαπίστωσε ότι μια μαθήτρια της τάξης της το κακομεταχειριζόταν από τα άλλα παιδιά. Αποδείχτηκε ότι μια από τις μαθήτριες της χτένισε τα μαλλιά της κάπως περίεργα και οι συμμαθητές της την κορόιδευαν για μέρες. Ενώ, σε μία συγκλονιστική ιστορία, 30 χρόνια αργότερα η δασκάλα παρατηρεί σε μια φωτογραφία κάτι και δεν πιστεύει στα μάτια της!

Η κυρία Τζόουνς ήταν λυπημένη από την κακομεταχείριση του γλυκού κοριτσιού, γι “αυτό σκέφτηκε ένα σχέδιο για το οποίο είχε ενημερώσει το κορίτσι.

Την επόμενη μέρα, οι μαθητές της κυρίας Τζόουνς δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα μάτια τους. Τα μαλλιά μας ήταν ακριβώς όπως της μαθήτριάς της. Ήταν ίδιες!

Δασκάλα μαθαίνει ότι τα παιδιά στην τάξη κοροϊδεύουν μια μαθήτριας της

Η κ. Τζόουνς δημοσίευσε στο Facebook την ιστορία για να ενθαρρύνει τους μαθητές της να είναι ο εαυτός τους. Τόνισε ότι δεν πειράζει να είμαστε διαφορετικοί.

Την ημέρα που η κυρία Τζόουνς άρχισε να χτενίζει έτσι τα μαλλιά της, οι μαθητές της έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

«Η μικρή κίνηση που προσπαθούσα να κάνω, μετατράπηκε σε τεράστια υποστήριξη για την μικρή μου μαθήτρια και φίλη. Όλα τα κορίτσια της τάξης μου πλέον χτενίζουν τα μαλλιά τους με αυτό τον τρόπο!»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share