Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ατύχημα για θρύλο του WWE - Του βγήκε το μάτι

Πολλοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ψεύτικο τραυματισμό

21 Ιουλίου 2020 13:36
Ατύχημα για θρύλο του WWE - Του βγήκε το μάτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Rey Mysterio του WWE φαίνεται να έχασε ένα από τα μάτια του στα χέρια του Σεθ Ρόλινς , με αποτέλεσμα να κάνει εμετό. Δείτε το βίντεο με το ατύχημα στο Athensmagazine.gr

Ήταν μέρος του αγώνα «Eye for a Eye», ένας από τους κανόνες του οποίου αναφέρει ότι ο αγώνας θα μπορούσε να τελειώσει μόνο εάν ένας από τους άντρες είχε αφαιρέσει το μάτι του.

Ο Ρόλινς ήταν νικητής αφού μπλόκαρε άγρια ​​το μάτι του αντιπάλου, στη γωνία των σκαλοπατιών που οδηγούν στην πίστα. Ο Ρέι σφάδαζε από τον πόνο, κρατώντας το« μάτι »του στο χέρι του. Οι γιατροί έτρεξαν να βοηθήσουν, μαζί με τον γιο του Ρέι Ντομίνικ. Ο Ρόλλινς έπαθε σοκ με αυτό που έκανε, και όπως θα δείτε στο βίντεο έκανε εμετό.

Το WWE είπε ότι ο Mysterio στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε θεραπεία για τον τραυματισμό στο μάτι.

Οι επίσημες πληροφορίες έγραφαν: "Οι ιατρικοί εμπειρογνώμονες ήταν αισιόδοξοι ότι εάν το οπτικό νεύρο δεν αποκόπτεται και δεν υπάρχει υπερβολική πίεση στα αιμοφόρα αγγεία και τα νεύρα που συνδέουν το μάτι με το υπόλοιπο κεφάλι, υπάρχει πιθανότητα να διατηρήσει την όρασή του ". Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα δολοφονήθηκε και ένας πασίγνωστος αθλητής.

Ωστόσο, πολλοί παρατήρησαν ότι δεν υπήρχε πολύ αίμα, λέγοντας ότι χρησιμοποιήθηκε ένα ψεύτικο μάτι για τον τραυματισμό. Οι οπαδοί του WWE αντέδρασαν στο τμήμα στο «The Horror Show», με τους ανθρώπους να λένε ότι μπορεί να είναι απλώς ένα από τα τεχνάσματα του σόου.

Πιστεύεται ότι ο Mysterio συνεργάζεται με τον οργανισμό χωρίς συμβόλαιο τους τελευταίους μήνες. Ο τρεις φορές πρωταθλητής επανήλθε στο WWE το 2018 αφού είχε περάσει τρία χρόνια μακριά από την εταιρεία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share