Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

82χρονη μητέρα μαζί με την 64χρονη κόρη της κλείστηκαν σε ασανσέρ για 96 ώρες - Έπιναν η μία τα ούρα της άλλης (Video)

Σοκ

21 Ιουλίου 2020 13:15
82χρονη μητέρα μαζί με την 64χρονη κόρη της κλείστηκαν σε ασανσέρ για 96 ώρες - Έπιναν η μία τα ούρα της άλλης (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η μητέρα 82 ετών μπήκε με την κόρη της 64 ετών, στο ασανσέρ για να ανέβουν στο διαμέρισμα τους. Ενώ, ένας άνδρας και η 3χρονη κόρη του στην Αυστραλία παλεύουν για τη ζωή τους αφού βρέθηκαν σε ένα δωμάτιο γεμάτο με αέριο από την «παρανοϊκή» μητέρα.

Μια βλάβη όμως του ανελκυστήρα τις κράτησε μέσα κλεισμένες στο κουβούκλιο για περισσότερες από 96 ώρες. Επάνω τους καμία δεν είχε κινητό για να ειδοποιήσει την πυροσβεστική, ενώ δεν λειτουργούσε και το κουδούνι έκτακτης ανάγκης.

Εξάλλου όσο και να φώναζαν δεν τις άκουγε κανένας αφού στην πολυκατοικία ζούσαν μόνο εκείνες. Τελικά ύστερα από 4 ημέρες η κόρη κατάφερε να σκαρφαλώσει στο σύρμα και να βγει από την ταράτσα και στη συνέχεια εξουθενωμένη να ειδοποιήσει την πυροσβεστική.

Οι δυο γυναίκες όπως είπαν στους γιατρούς του νοσοκομείου Γκαοξίν όπου μεταφέρθηκαν, ότι για να ζήσουν και να μην πάθουν αφυδάτωση έπιναν η μια τα ούρα της άλλης.

Κάτι που φυσικά είναι εξαιρετικά επικίνδυνο αλλά τελικά οι δυο γυναίκες στάθηκαν τυχερές μέσα στην ατυχία τους. Πλέον νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

Άγριο ξύλο σε έγκυο μητέρα από 4 ανήλικους - Κλώτσησαν στο κεφάλι και το παιδί της που είχε μαζί της (Video)

Σκηνές-σοκ εκτυλίχθηκαν στο Μπρούκλιν του Ιλινόι όπου ομάδα ανηλίκων επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα σε έγκυο μητέρα και το παιδάκι της. Επίσης, σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Αυστραλία βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί το άγριο ξύλο μιας 15χρονης από μια ομάδα 8 κοριτσιών.

Μια ομάδα 4 ατόμων (αγόρια και κορίτσια μαζί) επιτέθηκαν σε μια έγκυο μητέρα στη μέση του δρόμου και άρχισαν να τη γρονθοκοπούν και να την κλωτσούν άγρια. Από τη μανία των νεαρών δεν γλύτωσε ούτε το μικρό κοριτσάκι της εγκύου που είχε μαζί της.

Μάλιστα όπως κατέγραψε και η κάμερα, ένας έφηβος παίρνει φόρα, και με κλωτσιά καράτε χτυπάει το μικρό κοριτσάκι στο κεφάλι την ώρα που η έγκυος μητέρα του πεσμένη στην άσφαλτο, δέχεται βροχή χτυπημάτων στο πρόσωπο και το κορμί της.

Την ίδια στιγμή το κοριτσάκι κλαίει και η μητέρα φωνάζει σε βοήθεια αλλά δεν παρεμβαίνει κανείς. Τα αίτια αυτού του τσακωμού δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά αλλά οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το βίντεο για να ταυτοποιήσουν τους 4 έφηβους που έδειραν την έγκυο.

Εφιάλτης για 24χρονη γυναίκα - Ο πρώην άνδρας της μέθυσε στα γενέθλια του παιδιού του και την ξυλοκόπησε άγρια (photo)

Άνανδρη και άγρια επίθεση εξαπέλυσε εναντίον της πρώην γυναίκας του ένας άνδρας στη Βρετανία, λίγες ώρες μετά τα πρώτα γενέθλια του παιδιού τους. Επίσης, μία γυναίκα ξυλοκοπήθηκε από τον άντρα της σοβαρά. Σήμερα που γλίτωσε τον θάνατο στέλνει ένα ανατριχιαστικό μήνυμα.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η Κίσα Γουάτκιν κάλεσε τον Ράιαν Μπίμπι στα γενέθλια του παιδιού τους παρά το γεγονός ότι είχαν πρόσφατα χωρίσει. Ο Μπίμπι όμως μέθυσε και αφού καυγάδισαν για την απουσία του από τη ζωή του γιου τους, ξυλοκόπησε άγρια την Κίσα. Τη χαστούκισε, τη χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει.

Η γυναίκα κατάφερε να γλιτώσει αφού πήρε κρυφά το 999 και το άφησε στην ανοιχτή ακρόαση για να ακούσουν τι συμβαίνει. Όντως κατάφεραν να εντοπίσουν την κλήση της και η αστυνομία χτύπησε την πόρτα την κατάλληλη στιγμή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share