Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Υπέκυψε στα τραύματά της η 19χρονη Μαριλένα - Ντυμένοι στα λευκά στο τελευταίο αντίο

Ανείπωτη τραγωδία!

21 Ιουλίου 2020 11:28
Υπέκυψε στα τραύματά της η 19χρονη Μαριλένα - Ντυμένοι στα λευκά στο τελευταίο αντίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ντυμένοι στα λευκά είπαν το τελευταίο "αντίο" συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και συμφοιτητές στην 19χρονη Μαριλένα Περικλέους που έχασε την Κυριακή τη μάχη για ζωή μετά απο εννιαήμερη νοσηλεία στην ΜΕΘ της Λευκωσίας, αφού είχε τραυματιστεί κρίσιμα σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη στον δρόμο Λεμεσού-Πλατρών. Μάλιστα θανατηφόρο τροχαίο συγκλονίζει και το νησί της Ρόδου.

Ζωή με τον θάνατο της...

Mε τον θάνατο της, η 19χρονη Μαριλένα έδωσε ζωή σε τρεις συνανθρώπους μας καθώς ζωτικά της όργανα δόθηκαν για μεταμόσχευση. Ένας άνδρας ηλικίας 40 ετών και μία γυναίκα 50 ετών, μπήκαν στο χειρουργείο για να λάβουν μόσχευμα τους νεφρούς της άτυχης 19χρονης στην Κύπρο. Το ήπαρ της μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο στην Ελλάδα για μεταμόσχευση σε μία γυναίκα ηλικίας 39 ετών.

Το τραγικό τροχαίο

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 11.50 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 10 Ιουλίου, στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, όταν αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 20χρονος, με συνεπιβάτες τις δύο 19χρονες, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος.

Η άτυχη Μαριλένα υπέστη βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, υπαραχνοειδή αιμορραγία, υποσκληρίδιο αιμάτωμα, ρήξη πνεύμονα, σπλήνας και διαφράγματος και αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία. Τελικά, υπέκυψε στα τραύματά της, εννέα ημέρες μετά.

Νέα τραγωδία στην Φθιώτιδα: 34χρονος νεκρός σε τροχαίο

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην Φθιώτιδα, μετά τη δολοφονία του 66χρονου περιπτερά στην Αταλάντη, αφού ένας 34χρονος Αλβανικής καταγωγής σκοτώθηκε σε τροχαίο, οδεύοντας στην παραλία του Κέδρου στην Αρκίτσα.

Όταν έφτασε στον ανισόπεδο κόμβο της Αρκίτσας από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο αφού χτύπησε δεξιά στα κιγκλιδώματα ανατράπηκε μέσα στο δρόμο.

Δυστυχώς ο οδηγός σκοτώθηκε επί τόπου και όταν διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΥ Αταλάντης απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί το ΑΤ Αταλάντης, όπως αναφέρει το Lamiareport.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share