Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

26χρονη βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο

Θρίλερ

20 Ιουλίου 2020 15:47
26χρονη βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρίλερ με το θάνατο 26χρονης στη Ρωσία που βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο πεντάστερου ξενοδοχείου στη Μόσχα. Όπως αναφέρει η Daily Star, η 26χρονη Anna Ambartsumyan, δεχόταν απειλές από εισπρακτικές που την έπαιρναν 20 τηλέφωνα την ημέρα επειδή φέρεται να χρωστούσε χρήματα.

Η 26χρονη είχε πολλούς διάσημους θαυμαστές και μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα της είχαν χαρίσει δύο Bentleys και μια Aston Martin. Επίσης, τραγικό θάνατο βρήκε μια 27χρονη η οποία ήπιε αλκοόλ με άδειο στομάχι, με συνέπεια να πεθάνει από κετοξείδωση!

Ο ξαφνικός θάνατος της Ambartsumyan ερευνάται από την αστυνομία, η οποία προσπαθεί να ταυτοποιήσει τον τελευταίο άνθρωπο που την επισκέφθηκε στο ξενοδοχείο, σύμφωνα με το REN TV. Δίπλα από τη σορό της βρέθηκαν μία τσάντα και ένα μαύρο φόρεμα.

Η νεκροψία αναμένεται να ρίξει φως στην αιτία θανάτου της ενώ στάλθηκαν για ανάλυση χάπια που βρέθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Φρικτός θάνατος για 45χρονο - Το ταξίδι γενεθλίων που κατέληξε σε τραγωδία

Τραγική κατάληξη είχε ένα ταξίδι γενεθλίων για έναν 45χρονο τουρίστα από την Αγγλία καθώς βρήκε φρικτό θάνατο από ένα τραμ.

Σύμφωνα με το πόρισμα για το θάνατο του Τζέιμς Έλτον από τη Βρετανία, ο άνδρας πέθανε από βαριά τραύματα στο κεφάλι. Το περιστατικό συνέβη πριν λίγους μήνες και χθες Δευτέρα, δημοσιοποιήθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της συντρόφου του, Άμπερ, οι δυο τους είχαν πάει ρομαντικό ταξίδι στην Πράγα για να γιορτάσουν τα 45α γενέθλια του και το έριξαν έξω. Όπως αναφέρει το BBC, η γυναίκα είπε ότι από το πρωί της ημέρας, ο άνδρας άνοιγε τα δώρα του και οι δυο τους έτρωγαν και είχαν πιει.

«Ήμασταν και οι δυο πιωμένοι, χαζολογούσαμε σαν έφηβοι στο δρόμο, σαν να παίζαμε κρυφτό». Η γυναίκα είδε για τελευταία φορά τον 45χρονο «κρυμμένο« πίσω από μια γωνία και μετά τον περίμενε στο ξενοδοχείο.

Μάταια όμως... Λίγο μετά είδε αυτοκίνητα της αστυνομίας κοντά στο ξενοδοχείο και τον άνδρα νεκρό στις γραμμές του τραμ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share