Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

28χρονος έδωσε 6 δολάρια σε 55χρονο διανοητικά ασθενή άνδρα για να κάνει κατακόρυφο - Χτύπησε στον αυχένα του και πέθανε (Video)

Σοκ

20 Ιουλίου 2020 15:09
28χρονος έδωσε 6 δολάρια σε 55χρονο διανοητικά ασθενή άνδρα για να κάνει κατακόρυφο - Χτύπησε στον αυχένα του και πέθανε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας 28χρονος έδωσε 6 δολάρια σε έναν 55χρονο διανοητικά ασθενή άνδρα για να κάνει κατακόρυφο. Ο άτυχος άνδρας από το Λας Βέγκας, αφού δοκίμασε αρκετές φορές να κάνει κατακόρυφο, έσπασε τον αυχένα του και λίγο αργότερα πέθανε.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 55χρονος Λάρι Κόνερ πλησίασε τον Κεόντε Τζόουνς για να του ζητήσει λίγα χρήματα επειδή ήταν άστεγος. Επίσης, τραγικό θάνατο βρήκε μια 27χρονη η οποία ήπιε αλκοόλ με άδειο στομάχι, με συνέπεια να πεθάνει από κετοξείδωση!

Ο Τζόουνς του είπε ότι θα του έδινε 6 δολάρια αν έκανε κατακόρυφο και μάλιστα άρχισε να μεταδίδει live την προσπάθεια του άτυχου Κόνερ. Ο 55χρονος φαίνεται να επιχειρεί αρκετές φορές να κάνει κατακόρυφο μέχρι που κάποια στιγμή προσγειώνεται στον αυχένα και χάνει τις αισθήσεις του.

Ο Τζόουνς ακούγεται να λέει «θα κοιμηθεί» και σύμφωνα με τη Daily Mail, είπε στους παρόντες να μην ειδοποιήσουν την αστυνομία. Έχει το θράσος έπειτα να πλησιάσει τον Κόνερ και να του πει «να, πάρε τα 6 δολάρια». Ο Τζόουνς συνελήφθη και ο Κόνερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πέθανε λίγο αργότερα.

Φρικτός θάνατος για 45χρονο - Το ταξίδι γενεθλίων που κατέληξε σε τραγωδία

Τραγική κατάληξη είχε ένα ταξίδι γενεθλίων για έναν 45χρονο τουρίστα από την Αγγλία καθώς βρήκε φρικτό θάνατο από ένα τραμ.

Σύμφωνα με το πόρισμα για το θάνατο του Τζέιμς Έλτον από τη Βρετανία, ο άνδρας πέθανε από βαριά τραύματα στο κεφάλι. Το περιστατικό συνέβη πριν λίγους μήνες και χθες Δευτέρα, δημοσιοποιήθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της συντρόφου του, Άμπερ, οι δυο τους είχαν πάει ρομαντικό ταξίδι στην Πράγα για να γιορτάσουν τα 45α γενέθλια του και το έριξαν έξω. Όπως αναφέρει το BBC, η γυναίκα είπε ότι από το πρωί της ημέρας, ο άνδρας άνοιγε τα δώρα του και οι δυο τους έτρωγαν και είχαν πιει.

«Ήμασταν και οι δυο πιωμένοι, χαζολογούσαμε σαν έφηβοι στο δρόμο, σαν να παίζαμε κρυφτό». Η γυναίκα είδε για τελευταία φορά τον 45χρονο «κρυμμένο« πίσω από μια γωνία και μετά τον περίμενε στο ξενοδοχείο.

Μάταια όμως... Λίγο μετά είδε αυτοκίνητα της αστυνομίας κοντά στο ξενοδοχείο και τον άνδρα νεκρό στις γραμμές του τραμ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share