Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

19χρονη έγδαρε ζωντανή γάτα και ανέβασε βίντεο στο TikTok

Κτηνωδία

19 Ιουλίου 2020 15:25
19χρονη έγδαρε ζωντανή γάτα και ανέβασε βίντεο στο TikTok
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 19χρονη από το Κόκομο της Ιντιάνα κατηγορείται ότι έγδαρε ζωντανή μία γάτα και ανέβασε βίντεο στο TikTok. Κτηνωδία σημειώθηκε και στη Μαλαισία με έναν άνδρα να βάζει τρία γατάκια μαζί με τα ρούχα του μέσα σε πλυντήριο και να τα δολοφονεί.

Η Κρίσταλ Τσέρικα Σκοτ συνελήφθη και κατηγορείται για «δημιουργία και διανομής βίντεο κακοποίησης ζώων» μετά από έρευνα του FBI στο σπίτι της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star, η 19χρονη ανέβαζε στα social media φρικιαστικές εικόνες στις οποίες φαινόταν να «σκοτώνει γάτες και σκύλους τους οποίους κρεμούσε ή έγδερνε».

Άρχισε να δημοσιεύει τις φρικτές φωτογραφίες στις 3 Μαΐου και συνέχισε μέχρι τις 8 Ιουλίου. Το FBI ερεύνησε το σπίτι της στις 14 Ιουλίου και βρήκε κρανία ζώων. Οι πράκτορες ανακάλυψαν επίσης τρία ζωντανά σκυλιά, δώδεκα ζωντανές γάτες και αρκετές σαύρες.

Γατάκι γεννήθηκε δικέφαλο - 3 μέρες μετά ήρθε η τραγωδία!

Γεννήθηκε πριν από 3 ημέρες σε μια φάρμα στο Όρεγκον των ΗΠΑ. Από την πρώτη στιγμή ο κτηνίατρος είπε στα αφεντικά του ότι το δικέφαλο γατάκι δεν μπορεί έτσι να επιζήσει και σύντομα θα πεθάνει.

Εκείνοι όμως το αγάπησαν το πήραν σπίτι τους, το κοίμησαν στα σεντόνια τους, το τάιζαν στο στόμα και του έδωσαν και δυο ονόματα. Ένα για το κάθε κεφάλι. Το ονόμασαν «μπισκότο» και «Γκράβι».

Το γατάκι είχε δύο μύτες, τέσσερα μάτια και δύο μικρά στόματα, είχε μόνο ένα στέλεχος του εγκεφάλου, αλλά ήταν ακόμα σε θέση να φάει και να νιώσει και με τα δύο στόματα. Οι γάτες με δύο όψεις ονομάζονται Janus από τον ρωμαϊκό θεό ο οποίος είχε δύο πρόσωπα. Η Ρωμαϊκή μυθολογία λέει ότι το ένα πρόσωπο προσβλέπει στο μέλλον, ενώ το άλλο κοιτάζει προς τα πίσω στο παρελθόν.

Να σας θυμίσουμε με την ευκαιρία: Αδέσποτη γάτα πήγε το άρρωστο μωρό της στο νοσοκομείο - Η εικόνα ραγίζει καρδιές

Η οικογένεια King από το Όρεγκον μόλις γεννήθηκε το γατάκι ανέβασε φωτογραφίες του στο facebook με τα σχόλια από κάτω να δίνουν και να παίρνουν, ενώ μόλις πέθανε ύστερα από 3 μέρες και το ανακοίνωσε οι άνθρωποι άρχισαν να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους.

Σε μια ξεχωριστή ανάρτηση, η Kyla η κόρη από την οικογένεια King είπε: «Νιώθω τόσο ευλογημένη που είμαι μέρος της ιστορίας των Biscuits and Gravy. Έφερε χαρά και ελπίδα σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Τον αγαπήσαμε και τον φροντίσαμε. Δυστυχώς πέθανε στα χέρια μου.»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share