Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σωτήρης Τσιόδρας: «Φοβάμαι...» (Video)

Εξομολόγηση από καρδιάς

19 Ιουλίου 2020 10:40
Σωτήρης Τσιόδρας: «Φοβάμαι...»  (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο άνθρωπος, ο οποίος επί τρεις μήνες καθήλωνε όλους τους Έλληνες στην ενημέρωση για τις εξελίξεις του κορωνοϊού, δίνει για πρώτη φορά συνέντευξη μετά την καραντίνα και συγκλονίζει.

Ο στρατηγός της μάχης του κορωνοϊού, ο επιστήμονας που έγινε πρωτοσέλιδο και έκανε... Έλληνες και ξένους να υποκλίνονται στη σεμνότητα και την ψυχραιμία του άνοιξε την καρδιά του στο «Blue Magazine» και μίλησε για τις στιγμές που τον συγκλόνισαν αλλά και τους φόβους του.

«Φοβάμαι τον θάνατο, αλλά ελπίζω σε μια άλλη ζωή. Όχι τόσο τον θάνατο από τον ιό, αλλά τον θάνατο τον πνευματικό, τον θάνατο των ανθρώπων που δεν μπορούν να διαβάσουν ένα βιβλίο ή ένα ποίημα, που δεν μπορούν να …κλάψουν ή να τραγουδήσουν, να ακούσουν συναρπαστικές μουσικές, να μυρίσουν πνευματικά αρώματα, που δεν μπορούν να αγαπήσουν...» είπε.

«Δε θα ξεχάσω τις στιγμές που βρεθήκαμε μαζί με τους συναδέλφους μας και την ηγεσία κοντά σε κόσμο που είχε ανάγκη να μας δει. Στους Ρομά, στους μετανάστες, στις ΜΕΘ. Όσο για τις δηλώσεις μου για τους ηλικιωμένους ήταν μέσα από την καρδιά μου. Μίλησε η καρδιά μου...»

Τώρα ο Σωτήρης Τσιόδρας εξυμνεί ξανά τους Έλληνες και στέλνει μήνυμα ασφάλειας στους τουρίστες. «Η χώρα μας είναι ασφαλής και έχει την εμπειρία και την δυναμική να ανταπεξέλθει στη δύσκολη αυτή περίσταση. χάρη σε όλους τους Έλληνες, τα έχει καταφέρει πολύ καλά. (…) Θα ευχόμουν στους τουρίστες να περάσουν υπέροχα....»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share