Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος: Πέθανε ο Βασίλης Πατεράκης

Θλίψη

19 Ιουλίου 2020 09:05
Θρήνος: Πέθανε ο Βασίλης Πατεράκης
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κεραυνός εν αιθρία στο Ρέθυμνο όταν κυκλοφόρησε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Βασίλη Πατεράκη. Σοκ επικρατεί και στο χώρο της δημοσιογραφίας μετά τον χαμό γνωστού δημοσιογράφου.

Ο γνωστός Ρεθυμνιώτης προδόθηκε από την καρδιά του και άφησε την τελευταία του πνοή αργά το βράδυ ενώ βρισκόταν με παρέα φίλων σε γνωστό καφενείο στο κέντρο της πόλης. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Έφυγε ένα όμορφο κομμάτι του Ρεθύμνου γράφει ο Βασίλης Σκουντής που θέλησε να πει το δικό του αντίο στο φίλο του Βασίλη Πατεράκη.

Έφυγε ένα όμορφο κομμάτι του Ρεθύμνου. Καλοστραθια Ρινγκο η Βανίλια., κατά κόσμον Βασίλη Πατερακη. Θα λείψεις στην οικογένεια σου και σε όλους μας...

Posted by Vassilis Skountis on Saturday, July 18, 2020

Σοκ: Πέθανε ο επιχειρηματίας Μιχάλης Καλογεράκης

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου από τον θάνατο του γνωστού επιχειρηματία Μιχάλη Καλογεράκη που έφυγε ξαφνικά τα ξημερώματα, σε ηλικία 76 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του. Ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη και στο Δήμο Ηρακλείου, καθώς ο εκλιπών ήταν σύζυγος της τέως αντιδημάρχου, Στέλλας Αρχοντάκη.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή στις 11.00 το πρωί με την νεκρώσιμο ακολουθία να ψάλλεται στον Ιερό ναό του Αγίου Τίτου. Επίσης, τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές για γνωστό Έλληνα συνθέτη, ο οποίος παραθέριζε στο Πήλι Ευβοίας.

Πέθανε ο επιχειρηματίας Αντρέας Τρύφων

Έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος επιχειρηματίας Αντρέας Τρύφων. Ακόμη ένα τραγικό γεγονός μετά την είδηση του θανάτου διάσημου ηθοποιού.

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του επί δεκαετίες Μέλους του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Ο εκλιπών υπήρξε επί δεκαετίες διακεκριμένο Μέλος της Κυπριακής Επιχειρηματικής Κοινότητας και επιφανές Μέλος της ΟΕΒ. “Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του ΔΣ της ΟΕΒ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντρέα Τρύφων”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Αντρέας Τρύφων ήταν ιδρυτής και βασικός μέτοχος της εταιρίας Tryfon Agencies kai Tryfon Distributors με αντικείμενο την εισαγωγή πολλών βασικών καταναλωτικών αγαθών.

Η εταιρία του το 2012 συγχωνεύτηκε με την Tseriotis Consumer Good και δημιουργήθηκε η εταιρεία Tryfon Tsieriotis, η οποία διανέμει γνωστές μάρκες προϊόντων όπως Kerrygold, McVities, Birds Eye, Weetabix, Alpen, McCain, Dr. Oetker Pizza, Barilla, Tilda, John West, Kanakis, PowerBar, ΧρυσοΔαλια, Κουρούσιης, Hercules, Health and Natural, Whole Earth, Kallo, Clipper, Hain, Green and Black, Bjorg και το Health and Baby Segment με τα Humana και το Organic Pharmacy. To 2019 η μαλτέζικων συμφερόντων εταιρία Alf. Mizzi & Sons Ltd αγόρασε το πλειοψηφικό ποσοστό μετοχών της εταιρίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share