Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

21χρονη περπατούσε στο δρόμο με το μωρό της και της επιτέθηκε ο πρώην της -Προσπάθησε να την πνίξει και τη μαχαίρωσε (Video)

Σοκαριστική στιγμή

18 Ιουλίου 2020 15:37
21χρονη περπατούσε στο δρόμο με το μωρό της και της επιτέθηκε ο πρώην της  -Προσπάθησε να την πνίξει και τη μαχαίρωσε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

21χρονη περπατούσε σε έναν δρόμο του Μπρονξ με το μωρό της όταν ο πρώην της, της επιτέθηκε, προσπάθησε να την πνίξει και τη μαχαίρωσε.

Στα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας, που δημοσιεύει η Daily Mail, φαίνεται να πιάνει τη μητέρα από το λαιμό και να τη ρίχνει στο πεζοδρόμιο ενώ το καρότσι με το μωρό αναποδογυρίζει. Σοκ έχει προκαλέσει στη Βραζιλία ο θάνατος νεογέννητων δίδυμων μωρών από τα σκυλιά της οικογένειάς τους που τα κατασπάραξαν

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 21χρονη έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Μητέρα και παιδί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και η κατάστασή τους είναι σταθερή. Ο Γκονζάλες αναζητείται από την αστυνομία.

20 μηνών μωρό εκτελέστηκε με σφαίρα στο κεφάλι

Φρικιαστική δολοφονία έγινε στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών, με ένα μωρό 20 μηνών να εκτελείται με μία σφαίρα στο κεφάλι, ενώ το παιδί βρισκόταν μαζί με την μητέρα του μέσα στο αυτοκίνητό της. Επίσης, σοκάρει η δολοφονία ενός 12χρονου αγοριού από την ίδια του τη μητέρα, επειδή απλά «το' σκασε» από το σπίτι του στο Αστραχάν της Ρωσίας και κοιμήθηκε σε έναν φίλο του.

Συγκεκριμένα, μητέρα και παιδί ταξίδευαν και είχαν σταματήσει για να ξεκουραστούν. Τότε, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν άγνωστοι, άνοιξαν πυρ. Το παιδί δέχτηκε δυο σφαίρες, εκ των οποίων η μια στο κεφάλι. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Η μητέρα του παιδιού επίσης τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο κατάφερε να οδηγήσει μέχρι το νοσοκομείο της πόλης. Εκεί ενημερώθηκε πως το μόλις 20 μηνών αγοράκι κατέληξε.

Η αστυνομία δεν έχει προβεί στην ανακοίνωση των ονομάτων της μητέρας και του παιδιού, ωστόσο δεν θεωρεί πως ήταν τυχαίο το περιστατικό και ερευνά την υπόθεση ώστε να βρεθούν οι δολοφόνοι του παιδιού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share