Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

10χρονος έπεσε από τον 3ο ορόφο - Σοκ στον Νέο Κόσμο

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγία Σοφία

18 Ιουλίου 2020 09:59
10χρονος έπεσε από τον 3ο ορόφο - Σοκ στον Νέο Κόσμο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Από μπαλκόνι 3ου ορόφου πολυκατοικίας στο Νέο Κόσμο, έπεσε ένα παιδί 10 μόλις ετών, που μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγία Σοφία. Επίσης, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε 3χρονο αγοράκι από τη Λάρισα, καθώς είχε καταπιεί χλωρίνη.

Κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, το παιδί βρέθηκε στο κενό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, να μην κινδυνεύει η ζωή του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 23:50 το βράδυ της Παρασκευής και την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

6χρονο παιδάκι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Συναγερμός στη Λάρισα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λάρισα όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα αυτοκίνητο παρέσυρε ένα 6χρονο παιδάκι. Επίσης, ένα τροχαίο-σοκ σημειώθηκε χθες όταν μηχανή που οδηγούσε 44χρονος ξέφυγε από την πορεία της και έπεσε σε ρέμα.

Το συμβάν σημειώθηκε στο κέντρο της Λάρισας και συγκεκριμένα στην οδό Κοράη, μπροστά από την Παλαιοημερολογίτικη εκκλησία Αγίων Αποστόλων. Λόγω του ότι εκείνη την ώρα σχολούσε η εκκλησία, στο σημείο υπήρξε μεγάλη αναστάτωση, με τον κόσμο να συγκεντρώνεται προσπαθώντας να βοηθήσει.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο μεταφέροντας το αγοράκι στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να το δει παιδοχειρουργός, καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι του.

Τρομακτικό τροχαίο: 3χρονο παιδί εκσφενδονίστηκε στο δρόμο (Video)

Ένα τρομακτικό όσο και ασυνήθιστο τροχαίο ατύχημα κατέγραψε κάμερα κυκλοφορίας στη Ρωσία, όταν ο οδηγός ενός μίνι βαν έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα. Ενώ, σε βαθύ πένθος βυθίστηκαν η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι αλλά και η πολεμική αεροπορία στην Κρήτη, μετά τον χαμό ενός 33χρονου πιλότου σε τροχαίο δυστύχημα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο οδηγός του μίνι βαν λιποθύμησε ενώ ένα 3χρονο παιδί που βρισκόταν μαζί του εκσφενδονίστηκε στον δρόμο, χωρίς να τραυματιστεί. Ωστόσο, το μίνι βαν συνέχισε να κινείται κυκλικά ανεξέλεγκτο και χρειάστηκε η σωτηρία επέμβαση ενός διερχόμενου οδηγού ο οποίος άρπαξε το παιδί και το απομάκρυνε από τον θανάσιμο κίνδυνο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share