Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ροντβάιλερ ξέσκισκαν το πρόσωπο 5χρονου - Τα παιδιά τον λένε «τέρας» (photo-video-Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες)

Φρικιαστικές στιγμές

17 Ιουλίου 2020 15:48
Ροντβάιλερ ξέσκισκαν το πρόσωπο 5χρονου - Τα παιδιά τον λένε «τέρας» (photo-video-Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

5χρονος αγοράκι δέχτηκε επίθεση από δύο σκυλιά Ροντβάιλερ μιας φιλικής οικογένειας που του κατέστρεψαν το πρόσωπο. «Συνέβη τόσο γρήγορα! Ήμαστε σε επίσκεψη σε φίλους κι ενώ τρώγαμε πρωινό, ο Ράιντερ πότε έπαιζε με τα παιχνίδια του και πότε ερχόταν στο τραπέζι για να φάει λίγο μπέικον. Και μετά εξαφανίστηκε» λέει η μητέρα του 5χρονου στη βρετανική «Mirror».

«Κοίταξα έξω από το παράθυρο και ήταν με τη μούρη κάτω στον κήπο. Φόραγε τις πυτζάμες του, που ήταν κυριολεκτικά ξεσκισμένες» συνεχίζει η 31χρονη Μπρίτανι.

«Όταν τον γυρίσαμε, το πρόσωπό του είχε εξαφανιστεί. Είχε πλησιάσει ξανά τα σκυλιά και στο παρελθόν και ήταν πολύ καλά μαζί του, οπότε δεν ξέρω τι συνέβη» λέει η μητέρα του Ράιντερ.

«Οι γιατροί είπαν ότι θα έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά δεν περίμεναν να τα καταφέρει» συνέχισε η Μπρίτανι για την έκταση των τραυμάτων του γιου της.

Η επίθεση που έλαβε χώρα πίσω στα 2015 και η χειρουργική επέμβαση διήρκησε 14 ώρες. Ο μικρούλης είχε χάσει όλο το δεξί του μάγουλο, το κάτω βλέφαρο του ματιού και το 75% του χείλους του. Επίσης, ένα θαρραλέο 6χρονο αγοράκι από το Τσεγιέν του Γουαϊόμινγκ στις ΗΠΑ παραμορφώθηκε για να σώσει τη μικρή αδερφή του από ένα εξαγριωμένο σκυλί.

Τα δόντια του έσπασαν, είχε ένα σπασμένο χέρι από την επίθεση και ο δεξής πνεύμονάς του είχε τρυπήσει.

Σήμερα, έπειτα από 50 χειρουργεία για την αποκατάσταση του προσώπου του, η μητέρα του εξομολογείται ότι η τραγωδία δεν έχει τελειώσει.

Ξένοι άνθρωποι στον δρόμο συχνά κάνουν πολύ άσχημα σχόλια για τον μικρούλη Ράιντερ. Στην παιδική χαρά τον έχουν αποκαλέσει ακόμη και «τέρας».

«Στην αρχή τα πράγματα ήταν τραγικά, ακόμη και ενήλικες τον κοίταγαν με άσχημο τρόπο» λέει η μητέρα του Ράιντερ.

«Για την πρώτη χρονιά, δεν είχε καθόλου πρόσωπο στη μία πλευρά, καθώς είχε δύο ανεπιτυχείς μεταμοσχεύσεις δέρματος. Όταν πηγαίνουμε στο πάρκο, υπάρχει ένα παιδί που φωνάζει "τέρας", πριν φύγει μακριά» περιγράφει η Μπρίτανι για τις άσχημες εμπειρίες του γιου της με άλλα παιδιά.

«Είναι πολύ δύσκολο και μου ραγίζει την καρδιά ως γονιό, έπειτα από όλα όσα έχει περάσει και οι άνθρωποι δεν είναι πάντοτε καλοί μαζί του. Για κάτι που ο ίδιος καθόλου δεν ευθύνεται. Αλλά είναι τόσο δυνατός μαχητής και δεν αφήνει τίποτα να τον ρίξει» λέει η 31χρονη μητέρα.

«Ξέρει ότι οι άνθρωποι μιλούν για αυτόν, αλλά δεν λέει πολλά. Φοράει γυαλιά και καπέλο και πολλές φορές ρίχνει το κεφάλι του για να κρύψει το πρόσωπό του» λέει η μητέρα του Ράιντερ.

Η Μπρίτανι δέχτηκε να μιλήσει για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τις συνέπειες που έχει το μπούλινγκ σε ανθρώπους σαν τον γιο της.

Ο μικρούλης θα ξεκινήσει το σχολείο τον Σεπτέμβρη πηγαίνοντας στην πρώτη τάξη του δημοτικού.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share