Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρίκη: 35χρονος έβαλε φωτιά στην 19χρονη πρώην κοπέλα του (Video-Σκληρές εικόνες)

Κτηνωδία

17 Ιουλίου 2020 14:04
Φρίκη: 35χρονος έβαλε φωτιά στην 19χρονη πρώην κοπέλα του (Video-Σκληρές εικόνες)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με παραφίνη περιέλουσε 19χρονη, ο 35χρονος πρώην σύντροφός της. Της έβαλε φωτιά και την κλείδωσε στο δωμάτιο του σπιτιού της στο Γουίτμπανκ της Νοτίου Αφρικής.

Η νεαρή κοπέλα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, ξύπνησε από τη μυρωδιά της παραφίνης και διαπίστωσε ότι ο Νονγιάν την είχε κλειδώσει στο δωμάτιο. Ενώ, συναγερμός έχει σημάνει στις βρετανικές Αρχές μετά τις δολοφονίες πέντε γυναικών μέσα στην καραντίνα, σε διάρκεια επτά εβδομάδων στο Ντόνκαστερ

Αφού ούρλιαζε από τον πόνο και τον παρακαλούσε να δείξει έλεος κάποια στιγμή, ο 35χρονος της άφησε να βγει από το δωμάτιο. Η άτυχη κοπέλα υπέστη σοβαρότατα εγκαύματα σε όλο της το κορμί.

«Πρέπει να πεθάνει γιατί ακόμα κι αν μπει στη φυλακή, θα βγει και θα επιστρέψει για να μας αποτελειώσει. Όπου κι αν είναι, θα κάνει το ίδιο σε κάποιον άλλο. Αυτή τη στιγμή σαπίζω στο νοσοκομείο» είπε η Καράμπο τον περασμένο μήνα στο SABC News.

Ο Νονγιάν της έβαλε φωτιά έπειτα από καυγά που φέρεται να είχαν και αφού ξεκλείδωσε την πόρτα του δωματίου, διέφυγε και αναζητείται από την αστυνομία.

Φρίκη: Ξέθαψαν νεκρό βρέφος μόλις 3 ημερών

Σε ένα έγκλημα που ξεπερνάει ακόμη και τον πιο αρρωστημένο νου προέβησαν εξτρεμιστές στο Μπανγκλαντές, καθώς ξέθαψαν ένα νεκρό βρέφος μόλις 3 ημερών! Επίσης, μια φρικιαστική δολοφονία συνέβη στο Κράσνονταρ της Ρωσίας, όπου μια 28χρονη σκότωσε τον 9χρονο ανιψιό της και στην συνέχεια τον τεμάχισε!

Το βρέφος άνηκε στην ισλαμική κοινότητα Ahmadiyya, ωστόσο μια αντίπαλη φατριά ισλαμιστών αποφάσισε να το ξεθάψει, λίγο αφότου η οικογένεια του το είχε αποχαιρετήσει.

Το αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη στο χωριό Brahmanbaria με τους εξτρεμιστές να ξεθάψουν το βρέφος επειδή ήταν... αλλόθρησκο, αφήνοντας την σορό του σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Οι γονείς και η οικογένεια του παιδιού εντόπισαν τη σορό και λίγο αργότερα το έθαψαν εκ νέου. Ο πατέρας του βρέφους, Saiful Islam, δήλωσε σοκαρισμένος: «Μαζεύτηκαν και μου ξέθαψαν το μωρό. Το έβγαλαν από τον τάφο και το άφησαν στο δρόμο».

«Το έγκλημα του βρέφους ήταν πως γεννήθηκε από Ahmadi (η φατριά). Η σορός θάφτηκε στο νεκροταφείο Kandirpara, μετά από συνεννόηση με τους ντόπιους», ανέφερε ο τοπικός αρχηγός της αστυνομίας, Brahmanbaria Sadar.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share