Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ: 3χρονη πέθανε από θερμοπληξία

Κλειδώθηκε στο αμάξι της μητέρας της

16 Ιουλίου 2020 14:42
Σοκ: 3χρονη πέθανε από θερμοπληξία
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ασύλληπτη τραγωδία στο Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς ένα κοριτσάκι 3 ετών βρήκε φρικτό θάνατο από θερμοπληξία όταν κλειδώθηκε στο αμάξι της μητέρας της! Επίσης, τραγική κατάληξη είχε ένα ταξίδι γενεθλίων για έναν 45χρονο τουρίστα από την Αγγλία καθώς βρήκε φρικτό θάνατο από ένα τραμ.

Η μητέρα, αναζητούσε την κόρη της για ώρες. Όταν παρατήρησε πως τα κλειδιά του αυτοκινήτου της δεν ήταν στην θέση τους, κατάλαβε τι είχε συμβεί. Αμέσως έτρεξε στο όχημα και διαπίστωσε αυτό που φοβόταν: Η 3χρονη είχε κλειδωθεί μέσα στο αμάξι.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και όταν το παιδί απεγκλωβίστηκε, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η θερμοκρασία στο Κεντάκι είναι αρκετά υψηλή τις τελευταίες εβδομάδες. Χαρακτηριστικό είναι πως την ημέρα της τραγωδίας, ο υδράργυρος είχε σκαρφαλώσει στους 32 βαθμούς. Αριθμός που μέσα στο αυτοκίνητο είναι σαφώς μεγαλύτερος.

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή της αστυνομίας, Todd DeArmond, ο οποίος μίλησε στον σταθμό WHOP News Radio, η μητέρα δεν κατάλαβε πώς το παιδί εξαφανίστηκε.

«Βρισκόμαστε σε αρκετά χαμηλότερα νούμερα από τους μέσους όρους, σχετικά με τα παιδιά που χάνουν τις ζωές τους μέσα σε αυτοκίνητα. Ανησυχούμε ωστόσο, πως αυτά τα νούμερα θα ανέβουν αρκετά όταν οι γονείς θα ξεκινήσουν να επιστρέφουν στις δουλειές τους», ανέφερε η πρόεδρος του οργανισμού Kids And Cars, ο οποίος ασχολείται με την ασφάλεια των παιδιών.

6χρονη και 11χρονη βρέθηκαν νεκρές σε δάσος - Ανθρωποκυνηγητό για τον πατέρα τους

Η 6χρονη Ρόμι και η 11χρονη Νόρα Καρπεντιέ βρέθηκαν νεκρές τρεις μέρες αφότου εξαφανίστηκαν μαζί με τον πατέρα τους, Μάρτιν, μετά από ένα τροχαίο στο Κεμπέκ. Επίσης, μία αδιανόητη τραγωδία συνέβη στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, όπου ένας 13χρονος σκότωσε τον αδερφό του, μόλις 9 ετών.

Η αστυνομία, αναφέρει η Mirror, πιστεύει ότι ο πατέρας τους, Μάρτιν, είναι ακόμα ζωντανός αλλά προειδοποιεί ότι «δεν είναι σαφής η νοητική του κατάσταση».

«Τα ίχνη των δύο αδερφών εντοπίστηκαν τελευταία φορά το απόγευμα της Τετάρτης σε ένα μαγαζί που ψώνιζαν με τον πατέρα τους. Μία ώρα αργότερα το αυτοκίνητο του πατέρα τους εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο έπειτα από ατύχημα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share