Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Μπαίνει ξανά στο χειρουργείο

Συγκινεί η ανάρτηση της συζύγου του

16 Ιουλίου 2020 13:35
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Μπαίνει ξανά στο χειρουργείο
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Μπαίνει ξανά στο χειρουργείο σήμερα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, για μια κρίσιμη χειρουργική επέμβαση, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τον Δεκέμβριο του 2017.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, βρίσκεται στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα, δημοσίευσε πριν λίγες ώρες στο Facebook μία φωτογραφία κατά την εισαγωγή του στο ΚΑΤ, που συγκινεί με τις αναρτήσεις της κάθε φορά.

«Σήμερα Κωνσταντίνε μου θέλω να βάλεις τα δυνατά σου... ξέρω ότι είσαι πολύ δυνατός» ανέφερε στη δημοσίευσή της όπου φαίνεται να του κρατά το χέρι, πριν μπει στο χειρουργείο για την επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πρόκειται να υποβληθεί σε κρανιοπλαστική επέμβαση, για να τοποθετηθεί μόσχευμα στο κεφάλι του. Η δύσκολη χειρουργική επέμβαση είχε γίνει ξανά πριν κάποιους μήνες, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό.

Σήμερα Κωνσταντίνε μου θέλω να βάλεις τα δυνατά σου... ξέρω ότι είσαι πολύ δυνατός...❤❤❤

Posted by Εβελίνα Βαρσάμη on Wednesday, 15 July 2020

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκινεί η οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε η σύζυγός του

Συγκινεί η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Facebook η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη, στην οποία βλέπουμε την οικογένεια πιο δεμένη από ποτέ.

Υπενθυμίζεται πως ο παρουσιαστής είχε ατύχημα με τη μηχανή του τον Δεκέμβριο του 2017, και η οικογένεια είχε ζητήσει τεράστια αποζημίωση. Έκτοτε ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά, ώστε να μπορέσει να επανέλθει.

Στο πλευρό του η σύζυγός του, η οποία στη δίκη που διηξήχθη τον Νοέμβριο του 2019 είχε πει: «Ο σύζυγος μου αυτή τη στιγμή έχει 90% αναπηρία που σήμαινε ότι είναι σχεδόν φυτό. Έχει ελάχιστη επικοινωνία με το περιβάλλον». Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης.

φωτογραφία που δημοσίευσε στο Facebook η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share