Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ: Κάρφωσαν μαχαίρι σε κρανίο άνδρα (Video)

Φρίκη!

16 Ιουλίου 2020 13:23
Σοκ: Κάρφωσαν μαχαίρι σε κρανίο άνδρα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην Κίνα. Εκατοντάδες άνθρωποι είδαν έκπληκτοι έναν άνδρα γεμάτο αίματα να περπατά στο δρόμο για να μπει μέσα στο ασθενοφόρο. Είχε καρφωμένο στο κρανίο του ένα μαχαίρι. Ένα πανομοιότυπο φρικτό σκηνικό είχε σημειωθεί και στη Νέα Υόρκη πριν λίγες μέρες.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με τις αισθήσεις τους στο νοσοκομείο της πόλης όπου οι γιατροί τον υπέβαλλαν σε πολύωρη επέμβαση προκειμένου να του αφαιρέσουν την κοφτερή λεπίδα από το κρανίο του. Η επέμβαση είχε απόλυτη επιτυχία και δεν πρόκειται να του αφήσει επιπλοκές.

Η αστυνομία, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής, εικάζει ότι ο άνδρας ενεπλάκη σε κάποιον καυγά για άγνωστο λόγο. Τότε κάποιος άλλος τράβηξε ένα μαχαίρι και από πίσω τον κάρφωσε στο κεφάλι του.

60χρονος μαχαιρώθηκε στο κεφάλι μετά από διαφωνία - Η ακτινογραφία του ανατριχιάζει

Μια φρικιαστική ακτινογραφία δείχνει τους τραυματισμούς που υπέστη ένας άντρας 60 ετών όταν μαχαιρώθηκε στο κεφάλι καθώς προσπάθησε να σταματήσει μια διαφωνία στην πόλη Getxo, στη βόρεια ισπανική περιοχή της επαρχίας των Βάσκων. Διαβάστε το στο Athensmagazine.gr

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το περιστατικό συνέβη την Τρίτη 2 Ιουνίου στις 5.30 μ.μ. όταν δύο άντρες άρχισαν να διαφωνούν για το ποιος ήταν ιδιοκτήτης μιας μοτοσυκλέτας.

Σε μια προσπάθεια να απαλύνει την κατάσταση, το θύμα, που εργάζεται ως υδραυλικός, τους πλησίασε και προσπάθησε να μεσολαβήσει, όταν ένας από τους άνδρες τον μαχαίρωσε στο κεφάλι και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Μάλιστα ακόμα μια αιματηρή επίθεση σημειώθηκε σε σχολείο, από την οποία τραυματίστηκαν 40 άτομα.

Ο 36χρονος συνελήφθη αργότερα και κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας. Ένα ασθενοφόρο κατέφθασε μετά από την επίθεση, και αποφασίστηκε να μην αφαιρεθεί το μαχαίρι μέχρι να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τραυματισμούς που προκάλεσε.

Όπως φαίνεται στην ακτινογραφία, η λεπίδα του μαχαιριού μπήκε βαθιά μέσα στο κεφάλι του άνδρα. Ακόμα κι αν είναι απλώς μια ακτινογραφία, μπορείτε ακόμα να δείτε πόσο φρικτή ήταν η επίθεση και πόσο τυχερός είναι που επέζησε.

Το θύμα μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο κοντινό νοσοκομείο Universitario Cruces, όπου παραμένει επί του παρόντος σε σοβαρή κατάσταση. Δεν είναι σαφές εάν οι γιατροί έχουν αφαιρέσει ακόμα τη λεπίδα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share