Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φωτιά στο Μενίδι

Συναγερμός στην Πυροσβεστική

16 Ιουλίου 2020 12:06
Φωτιά στο Μενίδι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο Μενίδι. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η πυρκαγιά καίει ξερά χόρτα στην οδό Λιοσίων και Αχαρνέων Ιππέων.

Στο σημείο επιχειρούν 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Φωτιά ξέσπασε χθες και στο δάσος των Θινών Βαρθολομιού στην Ηλεία.

Χαμός σε στριπτιτζάδικο στη Μιχαλακοπούλου: Φωτιά έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των εργαζομένων

Χαμός επικράτησε σε στριπτιτζάδικο επί της οδού Μιχαλακοπούλου στην Αθήνα, με μια φωτιά να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των εργαζομένων, αλλά όλα να βαίνουν καλώς για αυτούς, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η οποία προ ωρών αντιμετώπισε μεγάλη πρόκληση στο Πέραμα.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Open, τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/7) γύρω στις 04:00 υπήρξαν πυκνοί καπνοί στο μαγαζί, που εισχώρησαν εσωτερικά. Προκλήθηκε πανικός και έντρομοι το εγκατέλειψαν οι 15 χορεύτριες και οι 5 εργαζόμενοι.

Όπως διαπιστώθηκε προκλήθηκε ένα βραχυκύκλωμα στα μονωτικά υλικά με αποτέλεσμα οι μαύροι καπνοί μέσω του εξαερισμού να περάσουν μέσα στο μαγαζί. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός η κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας. Μέσα στο κατάστημα υπήρχαν και λιγοστοί πελάτες.

Εύβοια: Σε ύφεση η φωτιά - Εντείνει τις μάχες της η Πυροσβεστική

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στους Ραπταίους του Δήμου Καρύστου της Εύβοιας, με την Πυροσβεστική να εντείνει τις μάχες της.

Η φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου 11 Ιουλίου σε δασική έκταση στην περιοχή των Ραπταίων όπου άμεσα επιχείρησαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και εθελοντικές ομάδες, ενώ νέα φωτιά υπάρχει στη Ράχη Αχαΐας.

Στο σημείο συνεχίζουν να επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share