Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Πιθανόν μέχρι τέλος Αυγούστου η απαγόρευση για τα πανηγύρια» - «Βόμβα» από τον Νίκο Παπαθανάση (Video)

Την εκτίμηση πως το μέτρο θα παραταθεί έκανε ο υφυπουργός Ανάπτυξης

16 Ιουλίου 2020 09:54
«Πιθανόν μέχρι τέλος Αυγούστου η απαγόρευση για τα πανηγύρια» - «Βόμβα» από τον Νίκο Παπαθανάση (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Παράταση του μέτρου της απαγόρευσης των πανηγυριών έως το τέλος Αυγούστου εκτιμά ότι θα υπάρξει ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης. Ενώ, να δώσει εξηγήσεις για τις απίστευτες εικόνες συνωστισμού που αποτυπώθηκαν από το γλέντι του αθλητικού ομίλου Υψηλάντη στην Αλίαρτο επιχείρησε να δώσει ο βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Κουτσούμπας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημείωσε αναφορικά με τους ελέγχους που γίνονται ότι, διεξάγονται από όλες τις Αρχές και τα αποτελέσματα ανακοινώνονται δύο φορές την εβδομάδα, τόνισε όμως ότι τη σημασία της ατομικής ευθύνης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, «δεν μπορεί να είναι ένας αστυνομικός πέσω από κάθε πολίτη».

Μάλιστα προέτρεψε τους πολίτες να κάνουν παρατηρήσεις όταν βλέπουν ότι δεν τηρούνται τα μέτρα. Σε ερώτηση για το αν θα παρθούν νέα μέτρα, όπως αυτό που ακούστηκε για τη μείωση του μέγιστου αριθμού καθήμενων ανά τραπέζι στην εστίαση, απάντησε πως δεν υπήρξε τέτοιο σενάριο, αλλά και ότι «γενικά, δεν υπήρξε κανένα μέτρο στο τραπέζι, εκτός της εντατικοποίησης των ελέγχων».

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι, «δε θα υπάρξει γενικό lockdown, αλλά θα υπάρξουν τοπικά αν χρειαστεί», υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι, «δε θέλουμε να βάλουμε φρένο στον τουρισμό».

Στην Αλίατρο έπαθαν... Γουδή και επικράτησε το αδιαχώρητο σε πανηγύρι - Στην παρέα τους ο Δήμαρχος και βουλευτές

Νέες εικόνες συνωστισμού εκτυλίχθηκαν σε γλέντι αθλητικού ομίλου στην Αλίαρτο, μετά τις απαράδεκτες εικόνες από το Γουδή, όπου έδωσαν το παρών βουλευτές αλλά και ο δήμαρχος Λειβαδιάς.

Μετά το... χαμό που έγινε σε παραδοσιακό γλέντι στο Άλσος Ελληνικού Στρατού στου Γουδή, όπου παρέστησαν πάνω από 1.500 άτομα, η Αλίαρτος πήρε τη... σκυτάλη του συνωστισμού σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Πρόκειται για εκδήλωση του αθλητικού ομίλου Υψηλάντη με καλεσμένη την λαϊκή τραγουδίστρια Γιώτα Γρίβα. Τα τραπέζια, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, στήθηκαν σε ανοιχτό χώρο, αλλά χωρίς καμία απόσταση μεταξύ τους.

Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στην εκδήλωση, όπου δεν τηρήθηκαν οι απαραίτητες αποστάσεις και όπου τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό ήταν, ο δήμαρχος Λιβαδειάς Γιάννης Ταγκαλέγκας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Κουτσούμπας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου και άλλοι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share