Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Μέχρι 34 βαθμούς η θερμοκρασία και...": Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί!

Τι μας περιμένει σήμερα;

16 Ιουλίου 2020 08:29
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός σήμερα: Άνοδος της θερμοκρασίας και γενικά αίθριος καιρός αναμένεται στην χώρα την Πέμπτη σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη!

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα έχουμε σε ολόκληρη τη χώρα. Νωρίς το πρωί στα πιο βόρεια τμήματα του Ιονίου πελάγους ίσως έχουμε κάποιες πρόσκαιρες τοπικές βροχές.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Καιρός: Συννεφιασμένος με τοπικές βροχές - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Συννεφιασμένος θα είναι σήμερα ο καιρός, παρά τις θερμοκρασίες άνω των 30 βαθμών. Επίσης, «καμπανάκι» έκρουσε και ο Τάσος Αρνιακός για μπόρες και σποραδικές βροχές.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, στα νησιά του Ιονίου, τα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες.

Από το βράδυ ωστόσο αναμένεται βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει σημαντική μεταβολή, ενώ οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ στο Αιγαίο.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα όμβρου στα δυτικά και βόρεια. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς, πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Βελτίωση αργά το απόγευμα. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και κυρίως στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα κεντρικά και νότια τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στην Κρήτη και τις ανατολικές Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 28 και στη νότια Κρήτη έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Aίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά στα Δωδεκάνησα έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share