Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συντριβή αεροσκάφους στην Τουρκία: 7 νεκροί στρατιωτικοί (Video)

Τραγωδία

16 Ιουλίου 2020 07:32
Συντριβή αεροσκάφους στην Τουρκία: 7 νεκροί στρατιωτικοί (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγωδία σημειώθηκε στην Τουρκία καθώς συνετρίβη αεροσκάφος, με αποτέλεσμα 7 στρατιωτικοί να χάσουν την ζωή τους. Επίσης, πάνω σε σπίτι στον Καναδά συνετρίβη αεροσκάφος των Ενόπλων Δυνάμεων, όταν χάθηκε ο έλεγχος του αεροσκάφους δευτερόλεπτα μετά την απογείωση του

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, το αεροπλάνο προσέκρουσε στο βουνό Άρτος σε υψόμετρο 2.200 μέτρων κατά τις 03:00 (τοπική ώρα), με τον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού να δηλώνει το εξής:

«Οι ομάδες μας ανέφεραν ότι το αεροπλάνο μας έπεσε σε υψόμετρο 2.200 στο όρος Αρτός. Οι ομάδες μας μας ενημέρωσαν ότι χάσαμε επτά άτομα, δύo εκ των οποίων ήταν πιλότοι».

Ο ίδιος πρόσθεσε:

«Στις 22:32, όταν την τελευταία φορά ήταν στο Μπάσκαλε, επικοινώνησαν με τον πύργο ελέγχου και ανέφεραν ότι ήταν στον δρόμο της επιστροφής. Στη συνέχεια, περίπου στις 22:45, τόσο το ραντάρ όσο και η επικοινωνία σταμάτησαν εντελώς. Το αεροσκάφος μας, το οποίο είχε καταχωρηθεί ως επανδρωμένο αεροσκάφος αναγνώρισης, μοντέλο του 2015, ήταν σε αποστολή αναγνώρισης και επιτήρησης στις επαρχίες Βαν και Χάκαρι από τη Δευτέρα και είχε αναχώρησε από το αεροδρόμιο "Φέριτ Μέλεν"».

Συναγερμός: Συνετρίβη μαχητικό αεροσκάφος (Video)

Μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας της Ινδίας συνετρίβη στην πολιτεία Παντζάμπ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες του ατυχήματος. Ενώ, τραγωδία είχαμε στην Γαλλία με τρεις νεκρούς από πτώση ελικοπτέρου.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter φέρεται να απεικονίζει το σημείο της συντριβής του αεροσκάφους. Το βίντεο απεικονίζει ανθρώπους κοντά στα συντρίμμια του αεροσκάφους από τα οποία αναδύεται καπνός.

Συνετρίβη μαχητικό αεροσκάφος (Video)

Ένα πακιστανικό μαχητικό αεροσκάφος συνετρίβη στην πρωτεύουσα του Πακιστάν Ισλαμαμπάντ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αεροπορίας του Πακιστάν. Δεν υπάρχουν πληροφορίες μέχρι στιγμής για νεκρούς.

Μάλιστα, ένα βίντεο αμέσως μετά την πτώση έκανε την εμφάνισή του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης που φέρεται να δείχνει τη στιγμή που ένα αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας του Πακιστάν (PAF) συντρίβεται στην πόλη του Ισλαμαμπάντ. Ενώ, τρόμος επικράτησε σε πτήση κατά την προσγείωση ενός αεροπλάνου στην Πορτογαλία!

​Το αεροπλάνο συνετρίβη στα προάστια της πρωτεύουσας του Πακιστάν, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν σπεύσει τον τόπο του ατυχήματος, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share