Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός - Ανείπωτη θλίψη

Έχει παίξει σε πολλές γνωστές ταινίες

15 Ιουλίου 2020 20:17
Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός - Ανείπωτη θλίψη

Θλίψη έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση, πως ένας πολύ αγαπημένος ηθοποιός του HollyWood, πέθανε σε ηλικία 83 ετών. Ο πρώην ζεν πρεμιέ του κινηματογράφου, άφησε την τελευταία του πνοή, όπως επιβεβαίωσε το πρακτορείο του.

Ακόμα ένας θάνατος που συνταράζει τον καλλιτεχνικό κόσμο, μετά και από τον άδικο πνιγμό της Νάγια Ριβέρα. Ο Μορίς Ρόέβις εμφανίστηκε σε εκατοντάδες ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραγωγές κατά τη διάρκεια μιας καριέρας που διήρκεσε έξι δεκαετίες.

«Με μεγάλη λύπη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο του υπέροχου πελάτη μας Μορίς Ρόεβις. Θα μας λείψει τρομερά και όλη η αγάπη μας πηγαίνει στη σύζυγο του Βανέσσα και την οικογένεια», έγραψε ο ατζέντης του.

Έχει παίξει σε σίριαλ της βρετανικής αλλά και της αμερικανικής τηλεόρασης, σε δεκάδες τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων και οι Doctor Who , Days of Our Lives, North and South, Tutti Frutti , Star Trek: The Next Generation, Touch of Frost , Skins κ.α. Η πιο πρόσθατη τηλεοπτική του εμφάνιση έγινε στο δραματικό σίριαλ του BBC The Nest

Παράλληλα, δούλεψε και στον κινηματογράφο συμμετέχοντας στις ταινίες Ulysses, Oh! What a Lovely War, A Day at the Beach, The Eagle Has Landed, Hidden Agenda The Last of the Mohicans, Judge Dredd film (1995), The Acid House and Beautiful Creatures κ.α.

Εντοπίστηκε πτώμα στη λίμνη όπου χάθηκε πασίγνωστη ηθοποιός - Έγινε η ταυτοποίηση

Ένα πτώμα ανασύρθηκε νωρίτερα σήμερα στη λίμνη όπου είχε πάει με τον γιο της, η πασίγνωστη ηθοποιός που αγνοείται εδώ και μέρες.

Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια του Glee Νάγια Ριβέρα. Η σταρ είχε πάει μαζί με το γιο της για βαρκάδα στη λίμνη και το παιδί βρέθηκε μόνο του, φορώντας το σωσίβιό του, στη βάρκα. Επιβεβαιώθηκε, ύστερα από την εξαήμερη εξαφάνισή της, ότι της ανήκει η σορός που εντοπίσθηκε στη λίμνη Πίρου.

Έξι μέρες έχουν περάσει από την Τετάρτη, που εξαφανίστηκε στα νερά της λίμνης Πίρου, στην κομητεία Βεντούρα, κοντά στο Λος Άντζελες. Η Ριβέρα μαζί με τον 4χρονο γιο της, Τζόσουα, είχαν επιβιβαστεί σε βάρκα που είχε νοικιάσει η ηθοποιός, όμως, το ίδιο βράδυ ο μικρός εντοπίστηκε μόνος στη βάρκα και ανέφερε στις αρχές πως η μητέρα του πήδηξε στο νερό, αλλά, δεν επέστρεψε ποτέ.

Το Σάββατο ο πρώην σύζυγος της Ριβέρα, ηθοποιός Ράιαν Ντόρσεϊ καθώς και ο πατέρας της, Τζορτζ Ριβέρα, έπεσαν με τα ρούχα στα θολά νερά της λίμνης ενώ η μητέρα της, Γιολάντα, γονάτισε με τα χέρια ανοιχτά μπροστά στη λίμνη σε μια κίνηση απελπισίας για την τύχη της κόρης της.

Στη λίμνη έφτασε και ο αδελφός και της Νάγια Ριβέρα, Μάικαλ, μαζί με την σύντροφο και τα δύο παιδιά τους. Ο αδελφός και η μητέρα της Ριβέρα φόρεσαν σωσίβια και ανέβηκαν στο σκάφος των αρχών, που συνεχίζουν τις έρευνες για την ανεύρεση της ηθοποιού με τη βοήθεια drones, εκπαιδευμένων σκύλων και υποβρυχίων καμερών.

Το έργο των δυτών καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολο λόγω των θολών νερών της λίμνης. Αργά το βράδυ της Κυριακής το γραφείο του σερίφη της Βεντούρα με ανάρτηση στο Twitter ανέφερε πως οι έρευνες για τη Νάγια Ριβέρα συνεχίζονται και το πλήρωμα των σκαφών εξακολουθεί να ερευνά τη λίμνη.

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share