Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020

«Θάψτε με στο φέρετρο με τη μαμά μου»: Η τελευταία επιθυμία ενός ετοιμοθάνατου 7χρονου καρκινοπαθή

Ανατριχιαστική ιστορία!

15 Ιουλίου 2020 15:10
«Θάψτε με στο φέρετρο με τη μαμά μου»: Η τελευταία επιθυμία ενός ετοιμοθάνατου 7χρονου καρκινοπαθή
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Ένα 7χρονο αγόρι που πάσχει από καρκίνο έχει ως τελευταία του επιθυμία να ταφεί μέσα στο φέρετρο στο οποίο έχει ήδη κηδευτεί η μητέρα του, προκειμένου, όπως λέει, εκείνη να τον προσέχει στον παράδεισο.

Ο λόγος για τον Filip Kwansy από το Essex που νοσηλεύεται στο Great Ormond Street Children’s Hospital του Λονδίνου. Η χημειοθεραπεία και η μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων δεν κατάφεραν να τον βοηθήσουν στη μάχη που δίνει με τη λευχαιμία.

Ο καρκίνος εξαπλώνεται και το 7χρονο παιδί απευθύνει μια τελευταία έκκληση στο κοινό, να τον βοηθήσει να πραγματοποιήσει την τελευταία του επιθυμία: Να ταφεί δίπλα στη μητέρα του, που πέθανε από καρκίνο όταν ο Filip ήταν 2 χρονών.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: 17χρονη καρκινοπαθής πρότυπο: «Ο καρκίνος δεν με εμποδίζει να είμαι πριγκίπισσα»

Η τελευταία επιθυμία ενός ετοιμοθάνατου 7χρονου καρκινοπαθή

Ο 7χρονος είχε διαγνωστεί τον προηγούμενο Σεπτέμβριο με λευχαιμία και από τότε μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία.

Ο πατέρας του, Piotr Kwansy επιχειρεί να μαζέψει 6.500 λίρες, προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει στην εκταφή της γυναίκας του Agnieszka και την ταφή της μαζί με τον Filip στην Πολωνία.

«Λέει πως είμαι ο άγγελός του, που τον προσέχει εδώ, και πως η μητέρα του θα τον φροντίζει όταν θα είναι στον παράδεισο» δηλώνει ο Ρiotr. «Δεν ξέρω πόσο καλά θυμάται τη μητέρα του καθώς ήταν τόσο μικρός όταν πέθανε, αλλά επισκέφθηκε τον τάφο της όταν ήταν αρκετά καλά για να μπορεί να της μιλήσει. Ο Filip θέλει να ταφεί με τη μητέρα του κι έτσι πρέπει να οργανώσουμε την εκταφή της και μετά την κηδεία του μαζί της. Θέλει να τον φροντίζει εκείνη. Εγώ θα μπορώ να πάρω μόνο τον Filip μαζί μου στην Πολωνία. Η θετή του μητέρα και τα αδέλφια του θα πρέπει να μείνουν στη Βρετανία, δεν έχω τα μέσα να πληρώσω για τη μετακίνηση όλων τους».

«Θάψτε με στο φέρετρο με τη μαμά μου»

Σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη της ασθένειας του μικρού δήλωσε:

«Χάσαμε κάθε ελπίδα στις αρχές Μαρτίου, όταν οι γιατροί μας είπαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα παρά να ανακουφίσουν τον πόνο του» είπε συντετριμμένος ο πατέρας του, «μου ραγίζει την καρδιά να τον βλέπω.

Γνωρίζει ότι αργοπεθαίνει και ότι κανένας δε μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτόν. Ξέρει πως δεν του μένει πολύς χρόνος. Και εγώ το ξέρω».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share