Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Bonus κόλαφος από τον "Σκλαβενίτης": Μιλάμε για πολλά ευρώ

Απίστευτο!

15 Ιουλίου 2020 14:05
Bonus κόλαφος από τον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πόσα χρήματα έδωσε ο Σκλαβενίτης στους υπαλλήλους του σαν bonus κορωνοϊού; Το γεγονός οτι ο Σκλαβενίτης θησαύρισε τις μέρες του κορωνοϊού είναι γνωστό.

Αυτό όμως που δεν είναι γνωστό είναι οτι η διοίκηση της Σκλαβενίτης αποφάσισε να δώσει μέρος από αυτό το υπερκέρδος στους εργαζόμενους της ως bonus κορωνοϊού.

Η αλήθεια είναι οτι ο Σκλαβενίτης γνωρίζει μέρες λαμπρές εξαιτίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης κατέβαλε ήδη στους 25.000 εργαζόμενούς της έκτακτη παροχή ύψους 5 εκατ. ευρώ.

Ο πανικός και η μανία του Έλληνα να πάρει χαρτί υγείας, αντισηπτικά και τρόφιμα γέμισε τις τσέπες του Σκλαβενίτη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ευρωβουλευτής Παπαδημούλης που σήκωσε όλον τον Σκλαβενίτη σαν να μην υπάρχει αύριο.

Η καταβολή της έκτακτης παροχής αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας των υπαλλήλων, αναφέρουν πηγές από τη διοίκηση.

Σε ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση των καταναλωτών, όσο περνούν οι ημέρες σε νέα σημεία της Αττικής επεκτείνεται η διαδικασία διανομής και κατ΄ οίκον παράδοσης από τον Σκλαβενίτη μέσω της πλατφόρμας e-food.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στον ισότοπο (https://www.e-food.gr/delivery/menu/sklavenitis) η υπηρεσία διανομής κατ΄ οίκον της Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης, σε συνεργασία με το e-food, που άρχισε να λειτουργεί την προηγούμενη Δευτέρα στο κατάστημα Σκλαβενίτης στο Περιστέρι, πλέον εξυπηρετεί Περιστέρι, Κερατσίνι, Σπάτα, Αγ. Δημήτριος.

Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν από ένα “καλάθι” 2.500 βασικά προϊόντα και να παραγγείλουν και από τα καταστήματα Σκλαβενίτης στον Άγιο Δημήτριο, το Κερατσίνι και τα Σπάτα.

Αν ο καταναλωτής παραγγείλει έως τις 4 μ.μ. η παράδοση γίνεται την ίδια ημέρα ενώ για παραγγελίες μετά τις 4:00 μ.μ, η παράδοση γίνεται την επόμενη ημέρα.

Με την ευκαιρία διαβάστε κι αυτό: Σκλαβενίτης: O ανατριχιαστικός λόγος που δεν ανοίγουν τα σούπερ μάρκετ τις Κυριακές!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share