Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

15χρονος έπαιζε 22 ώρες την ημέρα παιχνίδια στο κινητό και υπέστη εγκεφαλικό (Video)

Σοκ

15 Ιουλίου 2020 11:02
15χρονος έπαιζε 22 ώρες την ημέρα παιχνίδια στο κινητό και υπέστη εγκεφαλικό (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας 15χρονος εθίστηκε στα παιχνίδια του κινητού του τηλεφώνου και υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Το 15χρονο αγόρι κοιμόταν μόνο δύο ώρες κάθε βράδυ για έναν ολόκληρο μήνα πριν από την ασθένειά του.Η μητέρα του του είχε αγοράσει το smartphone για να μπορέσει να παρακολουθεί τα διαδικτυακά του μαθήματα.

Ενώ άρχισε να παρακολουθεί τα μαθήματα όταν ξεκίνησε το lockdown τον Φεβρουάριο, γρήγορα ξεκίνησε να παίζει διαδικτυακά παιχνίδια για 22 ώρες κάθε μέρα. Επίσης, μια 23χρονη κοπέλα έπαθε εγκεφαλικό από μια κακιά συνήθεια που κάνουμε όλοι και πρέπει σίγουρα να σταματήσουμε!

Ο Xiao Bin έχει υποβληθεί μέχρι τώρα σε περισσότερους από τέσσερις μήνες εντατικής φυσιοθεραπείας και οξυγόνου στο Νοσοκομείο Guangxi Jiangbin στο Nanning, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο τον Μάρτιο.

Η μητέρα του, η κ. Meng, μίλησε στην τηλεόραση Nanning στις 7 Ιουλίου και είπε: «Ο σύζυγός μου και εγώ φεύγαμε για δουλειά νωρίς κάθε πρωί και επιστρέφαμε στο σπίτι μετά τις 6 μ.μ. Ο Σιάο Μπιν έμενε μόνος του στο σπίτι. Συνέχιζε να χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του τη νύχτα, λέγοντας ότι συνεχίζει να παρακολουθεί τα μαθήματα της ημέρας».

«Κλειδωνόταν στο δωμάτιό του και νομίζαμε πως όντως κάνει τα μαθήματά του», τόνισε. Μάλιστα δεν έτρωγε το φαγητό του αλλά σιτιζόταν με σνακ και ανθρακούχα ποτά, σύμφωνα με την μητέρα του.

«Στη συνέχεια, στις 1η Μαρτίου, ο σύζυγός μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο γιος μας λιποθύμησε. Καλέσαμε ασθενοφόρο. Έκαναν αξονική τομογραφία στο τοπικό νοσοκομείο και είπαν ότι είχε εγκεφαλικό».

32χρονος έπαιζε με το κινητό και πέθανε από ηλεκτροπληξία

Σοκ επικρατεί στην Ταϋλάνδη με έναν 32χρονο ο οποίος ενώ έπαιζε με το κινητό πέθανε από ηλεκτροπληξία. Θρήνος ξέσπασε και στον χώρο της μουσικής μετά την είδηση του τραγικού θανάτου του διάσημου μουσικού Ντέιβ Γκρίνφιλντ

Ο Τίν Ακορν ήταν ένας 32χρονος άνδρας από την Ταιλάνδη που είχε πάθος να παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια. Έπαιζε συνέχεια και παντού, στο σπίτι, μπροστά από την τηλεόραση, στο μετρό, ακόμη και στη δουλειά του, την οποία αρκετές φορές κινδύνευσε να χάσει εξαιτίας των παιχνιδιών.

Ο Τίν βρέθηκε προχθές νεκρός μέσα στο διαμέρισμα του. Απουσίαζε δυο μέρες από τη δουλειά του και κάποιοι συνάδελφοι του πήγαν σπίτι του να δουν εάν ήταν καλά. Είχε χτυπηθεί από το ρεύμα ενώ είχε στα χέρια του το κινητό του τηλέφωνο και έπαιζε κάποιο παιχνίδι. Λεπτομέρεια: Οι αστυνομικοί είπαν πως την ώρα που έπαιζε παιχνίδι φόρτιζε ταυτόχρονα και το κινητό του και μάλλον ο φορτιστής είχε κάποιο πρόβλημα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share