Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγική κατάληξη στο Παλαιό Φάληρο: Νεκροί οι δύο εργάτες που έπεσαν από οικοδομή

Τραγωδία

14 Ιουλίου 2020 15:57
Τραγική κατάληξη στο Παλαιό Φάληρο: Νεκροί οι δύο εργάτες που έπεσαν από οικοδομή
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγικός είναι ο απολογισμός του εργατικού ατυχήματος στο Παλαιό Φάληρο, που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης.

Δύο εργάτες σε οικοδομή, στην οδό Τρίτωνος 12 στο Παλαιό Φάληρο, που βρίσκονταν σε αναβατόριο και έκαναν εργασίες σε μεγάλο ύψος, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες βρέθηκαν ξαφνικά στο κενό. Οι δύο εργάτες σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι δυστυχώς νεκροί.

Φρικτό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε προστατευτικές μπάρες - Άφαντος ο οδηγός

Φρικτό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 5:30 τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Εγνατία, μπροστά από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Ενώ, τραγωδία είχαμε τις προηγούμενες ημέρες με έναν 40χρονο άνδρα να βρίσκει τραγικό θάνατο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με φορτηγό.

Συγκεκριμένα, ένα όχημα ξέφυγε από την πορεία και έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες όπως αναφέρει το thestival.gr. Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο οδηγός είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ το όχημα ήταν κλεμμένο.

19χρονη πέθανε σε φρικτό τροχαίο - Τραγωδία στα Τρίκαλα

Ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στα Τρίκαλα με μία 19χρονη να χάνει την ζωή της. Επίσης, τραγωδία είχαμε στις Σέρρες με έναν 22χρονο μοτοσικλετιστή να χάνει τη ζωή του.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr δυο νεαρές κοπέλες βγήκαν στην άκρη της εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας, στο ρεύμα προς Τρίκαλα, καθώς το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν παρουσίασε βλάβη.

Ενώ βρίσκονταν εκεί, κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα τις παρέσυρε.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν οι δυο κοπέλες και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου η 19χρονη κατέληξε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share