Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Φρικτός θάνατος για 45χρονο - Το ταξίδι γενεθλίων που κατέληξε σε τραγωδία

Θρήνος

14 Ιουλίου 2020 15:45
Φρικτός θάνατος για 45χρονο - Το ταξίδι γενεθλίων που κατέληξε σε τραγωδία
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγική κατάληξη είχε ένα ταξίδι γενεθλίων για έναν 45χρονο τουρίστα από την Αγγλία καθώς βρήκε φρικτό θάνατο από ένα τραμ.

Σύμφωνα με το πόρισμα για το θάνατο του Τζέιμς Έλτον από τη Βρετανία, ο άνδρας πέθανε από βαριά τραύματα στο κεφάλι. Το περιστατικό συνέβη πριν λίγους μήνες και χθες Δευτέρα, δημοσιοποιήθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της συντρόφου του, Άμπερ, οι δυο τους είχαν πάει ρομαντικό ταξίδι στην Πράγα για να γιορτάσουν τα 45α γενέθλια του και το έριξαν έξω. Όπως αναφέρει το BBC, η γυναίκα είπε ότι από το πρωί της ημέρας, ο άνδρας άνοιγε τα δώρα του και οι δυο τους έτρωγαν και είχαν πιει.

«Ήμασταν και οι δυο πιωμένοι, χαζολογούσαμε σαν έφηβοι στο δρόμο, σαν να παίζαμε κρυφτό». Η γυναίκα είδε για τελευταία φορά τον 45χρονο «κρυμμένο« πίσω από μια γωνία και μετά τον περίμενε στο ξενοδοχείο.

Μάταια όμως... Λίγο μετά είδε αυτοκίνητα της αστυνομίας κοντά στο ξενοδοχείο και τον άνδρα νεκρό στις γραμμές του τραμ.

6χρονη και 11χρονη βρέθηκαν νεκρές σε δάσος - Ανθρωποκυνηγητό για τον πατέρα τους

Η 6χρονη Ρόμι και η 11χρονη Νόρα Καρπεντιέ βρέθηκαν νεκρές τρεις μέρες αφότου εξαφανίστηκαν μαζί με τον πατέρα τους, Μάρτιν, μετά από ένα τροχαίο στο Κεμπέκ. Επίσης, μία αδιανόητη τραγωδία συνέβη στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, όπου ένας 13χρονος σκότωσε τον αδερφό του, μόλις 9 ετών.

Η αστυνομία, αναφέρει η Mirror, πιστεύει ότι ο πατέρας τους, Μάρτιν, είναι ακόμα ζωντανός αλλά προειδοποιεί ότι «δεν είναι σαφής η νοητική του κατάσταση».

«Τα ίχνη των δύο αδερφών εντοπίστηκαν τελευταία φορά το απόγευμα της Τετάρτης σε ένα μαγαζί που ψώνιζαν με τον πατέρα τους. Μία ώρα αργότερα το αυτοκίνητο του πατέρα τους εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο έπειτα από ατύχημα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share