Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

28χρονη πόζαρε περήφανη γεμάτη αίματα με το λιοντάρι που σκότωσε και οι φωτογραφίες της προκαλούν οργή

Τραγικές εικόνες!

14 Ιουλίου 2020 15:34
28χρονη πόζαρε περήφανη γεμάτη αίματα με το λιοντάρι που σκότωσε και οι φωτογραφίες της προκαλούν οργή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια κυνηγός από το Κολοράντο δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει με υπερηφάνεια αγκαλιά με το λιοντάρι που μόλις είχε σκοτώσει.

Ωστόσο, μια ομάδα προστασίας του περιβάλλοντος, η Πράι Κολοράντο, αναδημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα τις εικόνες που δείχνουν την Φραντζέσκα Έσπλιν να σηκώνει το κουφάρι του λιονταριού που μόλις είχε σκοτώσει, και στη συνέχεια να δείχνει τα χέρια της που είναι καλυμμένα με το αίμα του ζώου.

Οι εικόνες, μαζί με ένα σύντομο βίντεο που δείχνει τη γυναίκα να πυροβολεί το μεγαλόσωμο ζώο, τραβήχτηκαν το Δεκέμβριο του 2018.

Η Έσπλιν δημοσίευσε στη σελίδα της το πόσο χαρούμενη είναι γι’ αυτό το “κατόρθωμα” και ευχαρίστησε όσους τη βοήθησαν να πετύχει το στόχο της.

Οι ακτιβιστές που δρουν για την προστασία του περιβάλλοντος στο Κολοράντο, χαρακτήρισαν την 28χρονη Έσπλιν «σαδίστρια» δολοφόνο και ζητούν την άμεση απαγόρευση του κυνηγιού τροπαίων.

“Πρέπει να σταματήσουμε τέτοιους ανθρώπους για να σώσουμε την άγρια ζωή του Κολοράντο. Είναι η ΕΥΘΥΝΗ μας να σταματήσουμε ΟΛΟΥΣ όσους σκοτώνουν άγρια ζώα για ευχαρίστηση.”

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Τα ουρλιαχτά γυναίκας όταν ένα λευκό λιοντάρι δαγκώνει το χέρι του συζύγου της - Σοκαριστικό βίντεο

Λέαινα αρχίζει να ουρλιάζει σε αρσενικό λιοντάρι: Δευτερόλεπτα μετά εκείνο κάνει κάτι που ούτε φαντάζεσαι

Μπορεί να είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας, αλλά μόνο όταν δεν είναι εκεί καμιά εξαγριωμένη λέαινα.

Η σπάνια στιγμή, η οποία καταγράφηκε από ένα φωτογράφο, δείχνει την θυμωμένη λέαινα να βρυχάται στο πρόσωπο ενός λιονταριού καθώς εκείνο χαλαρώνει και καλύπτει το πρόσωπό του με το πόδι του.

Η άγρια ​​στιγμή έλαβε χώρα στο κεντρικό Serengeti της Τανζανίας και εντοπίστηκε από τον φωτογράφο της άγριας ζωής, George Hart, κατά τη διάρκεια του πρώτου αφρικανικού σαφάρι.

Ο 58χρονος από το Τορόντο του Καναδά δήλωσε: “Σίγουρα έπαιζαν μεταξύ τους.”

“Σαφώς και της απάντησε. Όμως το ερώτημα είναι αν απάντησε με θυμό ή με πάθος.”

“Ήταν ζευγάρι και μόλις τελείωσε το ζευγάρωμα αρχίσαμε να τραβάμε κάποιες φωτογραφίες.”

“Θυμάμαι ότι αισθάνθηκα πολύ χαρούμενος όταν έπιασα το αρσενικό να βρυχάται και έκλεισα την κάμερα όταν η θηλυκιά απάντησε.”

“Όμως ήμουν πολύ τυχερός που έπιασα αυτόν τον τελευταίο της βρυχηθμό.”

Να σας θυμίσουμε με την ευκαιρία και το: Πέντε λιοντάρια προσπαθούν να κατασπαράξουν ιπποπόταμο... με την συνέχεια να σοκάρει

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share