Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

6χρονη και 11χρονη βρέθηκαν νεκρές σε δάσος - Ανθρωποκυνηγητό για τον πατέρα τους

Σοκ

14 Ιουλίου 2020 10:55
6χρονη και 11χρονη βρέθηκαν νεκρές σε δάσος - Ανθρωποκυνηγητό για τον πατέρα τους
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η 6χρονη Ρόμι και η 11χρονη Νόρα Καρπεντιέ βρέθηκαν νεκρές τρεις μέρες αφότου εξαφανίστηκαν μαζί με τον πατέρα τους, Μάρτιν, μετά από ένα τροχαίο στο Κεμπέκ. Επίσης, μία αδιανόητη τραγωδία συνέβη στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, όπου ένας 13χρονος σκότωσε τον αδερφό του, μόλις 9 ετών.

Η αστυνομία, αναφέρει η Mirror, πιστεύει ότι ο πατέρας τους, Μάρτιν, είναι ακόμα ζωντανός αλλά προειδοποιεί ότι «δεν είναι σαφής η νοητική του κατάσταση».

«Τα ίχνη των δύο αδερφών εντοπίστηκαν τελευταία φορά το απόγευμα της Τετάρτης σε ένα μαγαζί που ψώνιζαν με τον πατέρα τους. Μία ώρα αργότερα το αυτοκίνητο του πατέρα τους εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο έπειτα από ατύχημα.

8χρονο κοριτσάκι βιάστηκε και δολοφονήθηκε (Video)

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα 8χρονο κοριτσάκι στη Ρωσία που έφυγε από το σπίτι της επειδή τσακώθηκε με τους γονείς της και τελικά βιάστηκε και δολοφονήθηκε.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η 8χρονη Βίκα Τεπλιάκοβα εξαφανίστηκε έπειτα από έναν καυγά με τους γονείς της. Το κοριτσάκι καταγράφηκε σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας να περπατά μόνο σε έναν δρόμο, φορώντας ένα μπλουζάκι κι ένα σορτσάκι. Σοκ έχει προκαλέσει επίσης η είδηση της δολοφονίας μιας 10χρονης από την μόλις 14 ετών ξαδέρφη της, η οποία της έκοψε το λαρύγγι!

Πάνω από 500 άνθρωποι συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της όταν ξαφνικά, τρεις μέρες μετά την εξαφάνισή της μια 32χρονη εμφανίστηκε στην αστυνομία και ομολόγησε ότι εκείνη και ο άνδρας της είχαν αρπάξει την 8χρονη Βίκα.

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία που επικαλείται η Daily Mail, ο Ιγκόρ Ντβορνίκοφ είπε στη γυναίκα του, Κριστίνα, ότι θα επιτίθετο στο κοριτσάκι και εκείνη «δεν έκανε τίποτα για να τον σταματήσει επειδή φοβόταν».

Το άτυχο κοριτσάκι βιάστηκε και στραγγαλίστηκε με πλαστική σακούλα ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η Κριστίνα υπέδειξε στην αστυνομία το σημείο, όπου είχαν κρύψει τη σορό της 8χρονης και ο Ιγκόρ Ντβορνίκοφ, αν και τελικά αρνήθηκε τις κατηγορίες τελικά ομολόγησε την φρικτή δολοφονία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share