Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος: Πέθανε σε ηλικία σε 49 ετών παρουσιαστής μυθικής τηλεοπτικής σειράς

Πένθος...

14 Ιουλίου 2020 09:37
Θρήνος: Πέθανε σε ηλικία σε 49 ετών παρουσιαστής μυθικής τηλεοπτικής σειράς
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Θρήνος «ξέσπασε» στον τηλεοπτικό κόσμο, αφού διάσημος παρουσιαστής μυθικής τηλεοπτικής σειράς έχασε τη ζωή του μόλις στα 49 του χρόνια.

Ο λόγος γίνεται για τον Γκραντ Ινμαχάρα, τον ειδικών επί θεμάτων δημιουργίας ρομπότ, που αποτελούσε παρουσιαστή των «Mythbusters», ο οποίος απεβίωσε σε τόσο νεαρή ηλικία και ξαφνικά, με την αιτία του θανάτου του να είναι το ανεύρυσμα στον εγκέφαλό του και το τραγικό περιστατικό να λαμβάνει τόπο χθες (13/7), ενώ πρόσφατα Έλληνας παρουσιαστής έζησε μια φοβερή περιπέτεια με την υγεία του.

«Είμαστε συντετριμμένοι. Ήταν σημαντικό μέλος της οικογένειάς μας κι ένας υπέροχος άνθρωπος. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένειά του», ανέφεραν επισήμως από την ερευνητική ομάδα των «Mythbusters» για τον άδικο χαμό του Ινμαχάρα.

Ο σπουδαίος ειδικός επί της ρομποτικής είχε σπουδάσει ηλεκτρική μηχανολογία στην Καλιφόρνια και βρέθηκε στην εν λόγω ομάδα το 2005, αντικαθιστώντας τον Σκότι Τσάπμαν στη θέση του παρουσιαστή στην 3η σεζόν και παραμένοντας μέχρι το 2014. Η δουλειά του δεν τελειώνει εκεί, καθώς το 2016 βρήκε τις Κάρι Μπάιρον και Τόρι Μπελέτσι στην παραγωγή «White Rabbit Project» του Netflix, με την πρώτη να πραγματοποιεί post στο Twitter με την φράση «μακάρι να είχα μια μηχανή του χρόνου», εκφράζοντας επίσης τη θλίψη της.

Ο Ινμαχάρα έχει εργαστεί και σε άλλες παραγωγές, όπως το Star Wars, το Jurassic Park, το A.I. Artificial Intelligence και τον «Εξολοθρευτή», όντας πίσω από τις κάμερες, ενώ είναι αυτός που «έχτισε» τον χαρακτήρα του μωρού Γιόντα στο «Star Wars: The Mandalorian».

Θρήνος: Πέθανε σε ηλικία 59 ετών η κόρη του Νέλσον Μαντέλα

Θρήνος ξεσπά και πάλι σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς γνωστός έγινε ο θάνατος της κόρης του Νέλσον Μαντέλα, Ζίντζι, σε ηλικία 59 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη την Νότια Αφρική, τον άνδρα και τα 4 παιδιά της, την ώρα που ο κόσμος είναι σοκαρισμένος και από το θάνατο γυναίκας πασίγνωστου ηθοποιού.

Η θυγατέρα του εμβληματικού ηγέτη της χώρας και παγκοσμίου συμβόλου από την εποχή, όπου πολέμησε το Απαρτχάιντ, κατέληξε σήμερα (13/7) το πρωί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν, με την ίδια να παλεύει μέχρι την τελευταία της πνοή, αφού μέχρι και την ώρα του θανάτου της ήταν πρέσβειρα της Νότιας Αφρικής στη Δανία.

Η Ζίντζι Μαντέλα είχε σημειώσει, άλλωστε, διεθνή καριέρα από το 1985, όταν το τότε καθεστώς είχε προσφερθεί να αποφυλακίσει τον Νέλσον, εφόσον εκείνος παρατούσε τον αγώνα του εναντίον των διακρίσεων και της καταπίεσης των συμπατριωτών του, ιδίως των μαύρων. Η ίδια είχε γράψει ιστορία, αφού είχε μεταδώσει το γράμμα της άρνησής του σε όλο τον κόσμο, προκαλώντας αίσθηση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share