Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χάος στην Αττική: Τροχαίο και κίνηση στον Κηφισό

Δείτε πού έχει μποτιλιάρισμα σε όλη την Αττική

14 Ιουλίου 2020 08:57
Χάος στην Αττική: Τροχαίο και κίνηση στον Κηφισό
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Χάος επικρατεί αυτή την ώρα στην Αττική, και δη στον Κηφισό, με ένα τροχαίο ατύχημα να έχει προκαλέσει κίνηση.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το ατύχημα σημειώθηκε, νωρίς το πρωί, στην κάθοδο του Κηφισού, στο ύψος της Πέτρου Ράλλη με αποτέλεσμα η κίνηση να βρίσκεται στο «κόκκινο», με το σκηνικό να επαναλαμβάνεται για ακόμη μια φορά. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν μία μηχανή κι ένα αυτοκίνητο, τα οποία και έχουν απομακρυνθεί από το σημείο.

Τα προβλήματα στο σημείο παραμένουν, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση αυτήν την ώρα και στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Αμαλίας.

Δείτε την κίνηση, όπως έχει διαμορφωθεί αυτή την ώρα σε ολόκληρη την Αττική:

Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός ΙΧ μετά από σύγκρουση με φορτηγό

Ένας 40χρονος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με φορτηγό, σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ακόμα ένας άνδρας έχασε τη ζωή του, μετά από έναν 33χρονο σε φρικτό τροχαίο με μηχανή. Τον ανέσυραν νεκρό πυροσβέστες που κλήθηκαν στο σημείο, ενώ αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συγκρούστηκαν τα δύο οχήματα.

Πανελλαδική στάση εργασίας στο Δημόσιο

Πανελλαδική στάση εργασίας στο Δημόσιο σήμερα Τετάρτη 8η Ιουλίου από τις 11:00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση στις 11:30 π.μ. στην Πλατεία Κοραή αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ.

Σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε, η ΑΔΕΔΥ υποστηρίζει - μεταξύ άλλων - ότι «η κυβέρνηση δυναμώνει την καταστολή, φέρνοντας νομοσχέδιο για την ουσιαστική απαγόρευση των διαδηλώσεων και των συγκεντρώσεων».

Παράλληλα, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, την Πέμπτη 9η Ιουλίου 2020 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος, από κοινού με το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Το Γενικό Συμβούλιο καλεί τα νομαρχιακά τμήματα της ΑΔΕΔΥ, σε συνεργασία με τα πρωτοβάθμια σωματεία, να οργανώσουν αντίστοιχες κινητοποιήσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share