Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (14/07)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας

14 Ιουλίου 2020 08:06
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (14/07)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 14/07! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή "Ώρα Ελλάδος" του Open.

Ενώ, σε «πυρετό» επαφών για το ζήτημα της Αγίας Σοφίας βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την ελληνική Κυβέρνηση να επιμένει στην ανάδειξη της σημασίας του και να ζητά συγκεκριμένες σκληρές κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας.

«Προσοχή στον κίνδυνο για πυρκαγιές στην Αττική» - Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για τον καιρό

Καιρός σήμερα: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί στο Open για κίνδυνο για πυρκαγιές στην Αττική και όχι μόνο, με τους ανέμους να φτάνουν έως και τα 8 μποφόρ, τονίζοντας όπως και για την προηγούμενη φορά για τη σημασία των βοριάδων, ενώ προς το μεσημέρι και το απόγευμα θα υπάρξουν βροχές στα δυτικά, καθώς και πτώση της θερμοκρασίας.

Στην Αττική, πλην των κινδύνων από τους ανέμους, ιδιαίτερα στα ανατολικά, θα υπάρξουν μόνο συννεφιές και η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23-31 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη οι άνεμοι θα είναι εξασθενημένοι στα 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία πεσμένη στους 21-27 βαθμούς, αλλά θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share