Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Θρίλερ σε πτήση: Αεροπλάνο έπεσε σε αναταράξεις και οι επιβάτες ούρλιαζαν (Video)

Τα λεπτά του τρόμου

13 Ιουλίου 2020 16:11
Θρίλερ σε πτήση: Αεροπλάνο έπεσε σε αναταράξεις και οι επιβάτες ούρλιαζαν (Video)
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Θρίλερ επικράτησε σε πτήση που έγινε από το Ριάντ στο Κασμίρ. Αεροπλάνο έπεσε σε αναταράξεις και ακολούθησαν λεπτά τρόμου.

Οι επιβάτες, οι οποίοι φορούν μάσκες και προσωπίδες, χάνουν τον έλεγχο από το φόβο τους και ουρλιάζουν. Επίσης, παράνοια επικράτησε σε πτήση γνωστής αεροπορικής εταιρείας από μια μικρή ομάδα επιβατών θορυβημένων από τα φταρνίσματα και τον βήχα συνεπιβάτη τους, που τους οδήγησαν στο συμπέρασμα πως ήταν φορέας του νέου κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τη Mirror, ένας επιβάτης είπε ότι παρά τις προσπάθειες του προσωπικού να καθησυχάσει τον κόσμο, οι αναταράξεις ήταν τόσο δυνατές που επικράτησε πανικός.

Θρίλερ σε πτήση: Έκλαιγαν, φώναζαν και προσεύχονταν οι επιβάτες! (Video)

Θρίλερ επικράτησε σε πτήση από Μαρόκο προς Βρυξέλλες, που βρέθηκε εν μέσω της καταιγίδας «Ντένις» με τους επιβάτες να κλαίνε, να φωνάζουν και να προσεύχονται.

Η κακοκαιρία «Ντένις» έπληξε και το Βέλγιο το Σαββατοκύριακο, ξεριζώνοντας δέντρα και πλημμυρίζοντας δρόμους. Ακόμη ένα περιστατικό, που στιγματίζει την Pegasus Airlines, με κορυφαίο εκείνο της 5ης Φεβρουαρίου, προστέθηκε στην Τουρκία, με τον πιλότο της να λιποθυμά την ώρα μιας πτήσης!

Η πτήση, με διάρκεια τριών ωρών και 40 λεπτών, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Charleroi. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί επιβατών ή προσωπικού.

Προσγείωση θρίλερ στη Σιβηρία: Αεροσκάφος κατέληξε σε περιοχή γεμάτη χιόνια! (video)

Πτήση: Ένα χτύπημα στο πτερύγιο της ουράς και μια δυσλειτουργία στους τροχούς προσγείωσης, είχαν σαν συνέπεια την απότομη προσγείωση ενός Boeing 737 της ρωσικής UTair σε αεροδρόμιο της Σιβηρίας, ενώ τα 94 άτομα που βρίσκονταν στο αεροσκάφος (88 επιβάτες και 6 μέλη πληρώματος) κατάφεραν να βγουν από τις εξόδους έκτακτης ανάγκης! Και το βίντεο αυτό έρχεται στην δημοσιότητα λίγες ώρες μετά την προσγείωση θρίλερ στο Άμστερνταμ, όπου επιβάτες ούρλιαζαν!

Το δικινητήριο αεροσκάφος επιχείρησε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Usinsk, στη Δημοκρατία του Κομί, ωστόσο γλίστρησε από τον αεροδιάδρομο, λόγω παγετού και κατέληξε σε μια χιονισμένη περιοχή, δίπλα στο αεροδρόμιο.

Στο μεταξύ, ένας από τους επιβάτες κατέγραφε μέσα από το κινητό του την απότομη προσγείωση του αεροσκάφους στο έδαφος, την οποία ακολούθησε ένα ισχυρό χτύπημα της ουράς στο έδαφος, που είχε σαν συνέπεια να καταστραφεί μέρος της οροφής.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share