Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: Πέθαναν δύο άνδρες από πτώση από 7ο όροφο ξενοδοχείου

Σοκ!

11 Ιουλίου 2020 17:08
Τραγωδία: Πέθαναν δύο άνδρες από πτώση από 7ο όροφο ξενοδοχείου
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Τραγωδία υπήρξε στην Ισπανία, καθώς δύο άνδρες πέθαναν το πρωί του Σαββάτου (11/7), με έναν ένοικο ξενοδοχείου να πέφτει από τον 7ο όροφο και να προσγειώνεται πάνω σε άλλον άνδρα, με αποτέλεσμα και οι δύο να χάσουν τη ζωή τους.

Το περιστατικό έλαβε τόπο στη Μάλαγα της Ισπανίας και στο ξενοδοχείο Costa del Sol, με ένα Βρετανό που υπολογίζεται γύρω στα 50 χρόνια να πέφτει, χωρίς να διευκρινίζεται αν πήδηξε μόνος του ή αυτό έγινε κατά λάθος, και μετά να... παίρνει μαζί του και έναν Ισπανό, ενώ το θρήνο έσπειρε και ο θάνατος σπουδαίου ποδοσφαιριστή.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση, ώστε να εξετάσει υπό ποιες συνθήκες έπεσε ο άνδρας.

Πέθανε ο Πολυχρόνης Πολυχρονίδης

Θλίψη για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Κολυμβαρίου (νυν Δ.Ε. του Δήμου Πλατανιά), Πολυχρόνη Πολυχρονίδη. Θρήνος επικρατεί και στο χώρο του αθλητισμού μετά τον χαμό γνωστού Έλληνα προπονητή.

Ο Πολυχρόνης Πολυχρονίδης υπήρχε Δήμαρχος Κολυμβαρίου και δημοτικός σύμβουλος και η δράση του ήταν σημαντική με συμβολή στην τοπική κοινωνία.

H ΠΕΔ Κρήτης απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα όπου τονίζεται ότι, "ο εκλιπών υπήρξε από τους πρωτεργάτες Δημάρχους των Καποδιστριακών Δήμων και υπηρέτησε για 2 θητείες ως Δήμαρχος στο Δήμο Κολυμβαρίου. Το έργο που άφησε, ιδιαίτερα στον τομέα του πολιτισμού και του περιβάλλοντος θα μείνει ανεξίτηλο στο χρόνο".

Πέθανε ο Γιάννης Βέης - Είχε συγκλονίσει άπαντες με τη μεγάλη μάχη του!

Η Λέσβος θρηνεί και η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο Γιάννης Βέης έχασε τη μεγάλη μάχη…

Θλίψη έχει προκαλέσει εδώ και μερικές ώρες η είδηση του θανάτου του Γιάννη Βέη ο οποίος έχασε την μάχη με τη ζωή. Μια μάχη άνιση που έδινε εδώ και μήνες, χτυπημένος από μια σπάνια ασθένεια η οποία τον νίκησε, παρά τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλλε ο ίδιος και η οικογένεια του όλο αυτό το διάστημα.

Ο Γιάννης Βέης, γνωστός DJ και από τα πλέον αγαπητά παιδιά είχε μεταβεί στο Πεκίνο πέρυσι το καλοκαίρι στην ειδική κλινική του Πεκίνου «Wu Stem Cells Medical Center» για την αντιμετώπιση της νόσου του, ALS, τη νόσο Χόκινγκ έχοντας την στήριξη και της τοπικής κοινωνίας. Τελικά δεν τα κατάφερε και χθες έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη σε όλους.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από ένα χρόνο η είδηση για την σπάνια νόσο πού έπασχε ο Γιάννης έκανε τον γύρω της Ελλάδας, προκαλωντας ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης προς τον ίδιο και την οικογένεια του, με σκοπό να μαζευτεί το ποσό πού χρειαζόταν ώστε ο Γιάννης να μεταβεί στο εξωτερικό.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ή μητέρα του μέσα από αναρτήσεις στο Facebook.

Πηγή: lesvospost.com

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share