Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Βάρη - Νεκρή 67χρονη γυναίκα από φωτιά

Βρέθηκε στο υπνοδωμάτιό της

11 Ιουλίου 2020 08:17
Τραγωδία στη Βάρη - Νεκρή 67χρονη γυναίκα από φωτιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (11/07) στη Βάρη με μια γυναίκα να εντοπίζεται νεκρή μετά από φωτιά σε μονοκατοικία.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα σε μονοκατοικία στη συμβολή των οδών Θάσου και 25ης Μαρτίου. Οι πυροσβέστες που επιχείρησαν για την κατάσβεση εντόπισαν νεκρή την γυναίκα, ηλικίας 67 ετών, στο υπνοδωμάτιό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός της άτυχης γυναίκας έφερε και εγκαύματα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από το σαλόνι του σπιτιού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής. Παράλληλα, να θυμίσουμε, ότι χθες σημειώθηκε μεγάλη φωτιά στη Βάρη.

Θρίλερ στον Πειραιά: Βρέθηκε νεκρή γυναίκα μαχαιρωμένη στο λαιμό

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό καθώς εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα μαχαιρωμένη στο λαιμό στην περιοχή της Παγόδας στον Πειραιά, γύρω στις 7 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ η άτυχη γυναίκα φέρεται να ήταν άστεγη. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από τη Λιμενική Αρχή Πειραιά. Υπενθυμίζεται ότι προχθές είχε εντοπιστεί στην παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά η σορός ενός άνδρα 80 ετών.

44χρονη γυναίκα μόνο με τα εσώρουχα βρέθηκε νεκρή έξω από σχολείο - Το κεφάλι της ήταν...

Μια 44χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το πρωί στη Βέροια έξω από σχολείο και συγκεκριμένα επί της οδού 25ης Μαρτίου, απέναντι από το 6ο Γυμνάσιο της πόλης.

Το πτώμα της γυναίκας βρισκόταν εκτός δρόμου και ήταν χωρίς ρούχα (μόνο με εσώρουχα). Το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με μια μπλούζα, ενώ δεν είχε εμφανή εξωτερικά τραύματα που να υποδηλώνουν την αιτία θανάτου της. Ακόμα μία τραγική είδηση μετά την ηρωίδα μαμά που σκοτώθηκε όταν προσπάθησε να σώσει τα παιδιά της από αυτοκίνητο που έτρεχε έξω από το σχολείο!

Στο σημείο έσπευσαν πολλές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τη σορό, ενώ υπήρξε ιδιαίτερη μέριμνα ώστε να μην δουν τα παιδιά του 6ου Γυμνασίου τις εικόνες, καθώς εκείνη την ώρα προσέρχονταν στο σχολείο τους. Φως στα αίτια του θανάτου θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να διενεργηθεί εντός της ημέρας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share