Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

27χρονη ονειρευόταν από μικρή τον γάμο της, όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο - Αυτό που έκανε θα σας ανατριχιάσει

Ραγίζει καρδιές

10 Ιουλίου 2020 13:55
27χρονη ονειρευόταν από μικρή τον γάμο της, όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο - Αυτό που έκανε θα σας ανατριχιάσει

Αυτή η άτυχη κοπέλα ονειρευόταν από μικρή την ημέρα του γάμου της, όταν στα 27 της χρόνια έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο. Τότε πήρε την μεγάλη απόφαση.

Κάθισε πάνω σε ένα λευκό πιάνο δίπλα σε μια λίμνη με τα δέντρα να καθρεφτίζονται στην επιφάνεια του νερού. Στο κεφάλι είχε μια τιάρα και φορούσε ένα υπέροχο, στράπλες, λευκό νυφικό.

Οι φωτογραφίες της Μαρί Τσεν θα μπορούσαν να είχαν βγει από περιοδικό μόδας. Ήταν πραγματικά μια ονειρεμένη γαμήλια φωτογράφιση που ήθελε να κάνει από μικρή.

Για χρόνια περίμενε τον κατάλληλο σύντροφο για να κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Όταν διαγνώστηκε με ανίατο καρκίνο στα μέσα της δεκαετίας των 20, κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να περιμένει άλλο για κάποιον άλλο ώστε να εκπληρώσει τα όνειρα της.

Έκλεισε ένα φωτογράφο για να την φωτογραφίσει στο εθνικό πάρκο Yangmingshan. Έκανε όλα όσα ήθελε: χτένισε τα μαλλιά της, βάφτηκε όμορφα και έβαλε όχι ένα, αλλά τέσσερα νυφικά.

Καθένα από αυτά αντιπροσώπευε και μια διαφορετική πλευρά της νεαρής γυναίκας. «Το κόκκινο είναι η προσωπικότητα, το ροζ η γλύκα, το λευκό μαλλί η πριγκίπισσα και η γάζα η σέξι πλευρά», είπε.

«Όταν ήμουν πιο μικρή, μου άρεσε να ντύνομαι και να ελπίζω ότι μια μέρα θα έκανα την δική μου γαμήλια φωτογράφιση, όταν παντρευόμουν. Κι έτσι περίμενα, αλλά μετά αρρώστησα ξανά», είπε, αναφερόμενη στην πρώτη διάγνωση της με καρκίνο σταδίου 2 το 2013 και την τελική διάγνωση το 2015. Οι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν διαφορετικά πράγματα όταν καταλαβαίνουν ότι χάνουν την μάχη με τη ζωή, και κάποια είναι αξιοσημείωτα, σαν και αυτό που έκανε ένα 5χρονο αγοράκι.

Η φωτογράφιση ήταν κάτι που ήξερε ότι ήθελε να κάνει και μπορούσε εύκολα να σβήσει από την λίστα της, αλλά δεν ήταν η μόνη ευχή που ήθελε να πραγματοποιήσει. Ήθελε επίσης να βγάλει δίπλωμα οδήγησης και σχεδιάζει να πάει με την μητέρα της στο Μπαλί για «μήνα του μέλιτος».

Woman with Terminal Cancer Does her Own Wedding Shoot

This woman with terminal cancer did a wedding shoot on her own

Posted by NowThis on Sunday, June 11, 2017

«Δεν μπορούσα να γνωρίζω ότι με περίμενε ο καρκίνος σταδίου 4, αλλά εκμεταλλεύομαι στο έπακρο τον περιορισμένο χρόνο που έχουμε.» Επίσης, μοιράζεται την σοφία της με τον κόσμο.

Η Τσεν μίλησε σε βίντεο για το πώς ξεπερνά τις δυσκολίες της. Είπε ότι βάζει όρια στον εαυτό της για το για πόση ώρα επιτρέπεται να αισθάνεται στεναχωρημένη για τις δύσκολες καταστάσεις.

«Μερικές φορές μπορεί να φαίνεται λες και ο Θεός σε κάνει να πέφτεις, αλλά ίσως να σε σπρώχνει να πετύχεις περισσότερα.» Ο κόσμος ανταποκρίνεται στην σοφία της με ευγνωμοσύνη και υποστήριξη.

«Αποτελείς πνευματική έμπνευση. Ο Θεός να σε ευλογεί. Το βίντεο αυτό θα εμπνέει τον κόσμο για πάντα», έγραψε μια γυναίκα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share