Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εφιάλτης για φοιτήτρια: Τη βιντεοσκοπούσε ο συγκάτοικός της - Είχε κρύψει το κινητό του μέσα στο μπάνιο τους (Video)

Σοκαριστικό

10 Ιουλίου 2020 11:20
Εφιάλτης για φοιτήτρια: Τη βιντεοσκοπούσε ο συγκάτοικός της - Είχε κρύψει το κινητό του μέσα στο μπάνιο τους (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία φοιτήτρια στο Λίνκολν της Βρετανίας όταν ανακάλυψε ότι ο συγκάτοικός της τη βιντεοσκοπούσε κρυφά. Επίσης, αυτό που κατέγραψε η κάμερα την ημέρα του γάμου αυτού του ζευγαριού, έκανε τους πάντες να μείνουν άφωνοι.

Η Όμπρεϊ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, βρήκε το κινητό του συγκατοίκου της κρυμμένο σε ένα μεταλλικό κουτί στο μπάνιο του σπιτιού τους.

Η νεαρή φοιτήτρια έπαθε σοκ όταν ανακάλυψε ότι ο συγκάτοικος βιντεοσκοπούσε την ίδια και τους υπόλοιπους ενοίκους του σπιτιού ενώ βρίσκονταν στην τουαλέτα.

Η Όμπρεϊ άρχισε να υποπτεύεται ότι κάτι συνέβαινε όταν παρατήρησε ότι ένα μεταλλικό κουτί που είχαν στο μπάνιο είχε μια μικρή τρύπα σε μία γωνία του.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, φαίνεται η στιγμή που η Όμπρεϊ μαζί με κάποιον άλλο φίλο της άνοιξαν το κουτί και βρήκαν το κινητό του συγκατοίκου. Αμέσως ανέφεραν το συμβάν στην αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη.

46χρονη μητέρα δύο παιδιών έπεσε πάνω σε τζαμαρία με... ένα μεγάλο κομμάτι να καρφώνεται στο στομάχι της - Σοκάρει το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα όταν έπεσε πάνω σε τζαμαρία τράπεζας. Η 46χρονη μητέρα δύο παιδιών βρισκόταν μέσα σε υποκατάστημα της τράπεζας Baroda στην πόλη Περουμπαβούρ της Ινδίας. Ενώ, μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες δολοφονίας μιας 26χρονης μητέρας, καθώς για τον θάνατό της έχει συλληφθεί ένας 45χρονος άνδρας.

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας της τράπεζας φαίνεται να πλησιάζει στο ταμείο, όταν ξαφνικά τρέχει προς την έξοδο καθώς θυμήθηκε ότι είχε ξεχάσει τα κλειδιά της πάνω στο σκούτερ.

Η 46χρονη δεν κατάλαβε πως η πόρτα ήταν κλειστή με αποτέλεσμα να πέσει επάνω και ένα μεγάλο κομμάτι γυαλί να καρφωθεί στο στομάχι της, σύμφωνα με την DailyMail.

Η γυναίκα κατέρρευσε μέσα σε μία λίμνη αίματος ενώ πελάτες της τράπεζας επιχείρησαν να την βοηθήσουν. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε πως άφησε την τελευταία της πνοή.

21χρονη μητέρα τσακώθηκε με τον εραστή της και έβγαλε την οργή στο μωρό της - Σοκάρουν τα όσα κατέγραψε η κάμερα (Video-Σκληρές εικόνες)

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από μία κάμερα ασφαλείας καταγράφοντας τον άγριο καυγά που είχε μία 21χρονη μητέρα με τον εραστή της και να ξεσπάει την οργή της στο μωρό της. Επίσης, σοκ έχει προκαλέσει στο Μαϊάμι η υπόθεση μιας μητέρας που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 9 ετών γιο της, που ήταν αυτιστικός, ενώ ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε τη δείχνει να τον ρίχνει σε ένα ποτάμι.

Όπως κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, το ζευγάρι είχε έναν έντονο καυγά, όταν η 21χρονη πέταξε με δύναμη το δίμηνο βρέφος στο έδαφος. Στο σημείο κλήθηκαν άμεσα οι αρχές, οι οποίες συνέλαβαν την κοπέλα, ενώ το παιδί μπήκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Νευροχειρούργος διαπίστωσε πως έχει τραύμα στον εγκέφαλο, την στιγμή που ο 38χρονος Ρουμάνος πατέρας του είναι συνέχεια δίπλα του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share