Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νέες αποκαλύψεις για τις... ιατρικές συμβουλές του ψευτογιατρού: «Θα καταπίνεις 2 κουκούτσια κεράσια» - Πόσο κόστιζαν τα... ματζούνια του (Video)

Τι έγραφε στις συνταγές

10 Ιουλίου 2020 08:20
Νέες αποκαλύψεις για τις... ιατρικές συμβουλές του ψευτογιατρού: «Θα καταπίνεις 2 κουκούτσια κεράσια» - Πόσο κόστιζαν τα... ματζούνια του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα από τα χειρόγραφα σημειώματα που έγραφε στους ασθενείς του ο ψευτογιατρός. Επίσης, δείτε εδώ τα «θαυματουργά» μπουκάλια που έδινε σε ασθενείς.

Ο ψευτογιατρός κρατούσε αναλυτικές σημειώσεις για τα χάπια και τα βότανα που έδινε στους ανυποψίαστους ασθενείς του αλλά και τα ποσά που εισέπραττε. Όπως φαίνεται από τη χειρόγραφη συνταγή του που προβλήθηκε στο Star, ο «Δρ Θάνατος» είχε συγκεκριμένη τιμή για κάθε βότανο και έλαιο.

Συγκεκριμένα, το καστορέλαιο, στην συγκεκριμένη συνταγή, κοστολογήθηκε στα 16 ευρώ, το αβοκάντο στα 50 ευρώ, το δαφνέλαιο 20 ευρώ, το έλαιο φυκιών 25,8 ευρώ, η λεβάντα (1 λίτρο) στα 72,96 ευρώ και το απλό χαμομήλι (1 λίτρο) στα 78 ευρώ.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star, ο ψευτογιατρός εκτός από ιατρικές συμβουλές έδινε στους ασθενείς του και συμβουλές διατροφής με ανάλατα αμύγδαλα, πράσινες και κόκκινες πιπεριές. Εντύπωση προκαλεί μία από τις οδηγίες προς κάποιον ασθενή του: «κάθε ημέρα θα καταπιείς και 2 κουκούτσια κεράσια».

«Μου έλεγε ότι είδε όραμα την Παναγία» είπε η μητέρα ενός θύματος

O ψευτογιατρός είχε πείσει σύμφωνα με τις καταθέσεις, τους γονείς του 16χρονου από τις Σέρρες να σταματήσει τις ιατρικές θεραπείες του. Έφθασε στο σημείο να του δώσει αυτό το διαιτολόγιο με μία σειρά από βότανα. Το παιδί κινδύνευε και εκείνος επέμενε ότι θα υπάρχει πλήρης ίαση. Σε μία άλλη μητέρα 23χρονης, που έπασχε από σοβαρή ασθένεια συστήθηκε ως γιατρός από την Ελβετία και της έλεγε ότι είδε όραμα την Παναγία.

«Στις τηλεφωνικές επικοινωνίες ο Κόντος μου έλεγε ότι το παιδί μου θα βελτιωθεί πάρα πολύ. Άρχισε να μου λέει για ένα θαύμα που αφορούσε ένα ετοιμοθάνατο παιδί. Όλοι περίμεναν ότι δεν θα ζούσε, αλλά είδε όραμα την Παναγία και το παιδί έγινε καλά. Ο Κοντός μου είπε ότι θα πάρει αίμα της κόρης μου για να κάνει μοριακές αναλύσεις» ισχυρίστηκε η μητέρα ενός εκ των θυμάτων του.

Για την υπόθεση έχουν καταθέσει δεκάδες μάρτυρες. Κάθε κατάθεση αποκαλύπτει και την απίστευτη δράση του γιατρού που, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δεν υπολόγισε την ανθρώπινη ζωή ακόμα και μικρών παιδιών.

«Μαϊμού» γιατρός: Ποζάρει με νυστέρι μέσα στο χειρουργείο - Αποκαλυπτικές εικόνες (Video)

Φωτογραφίες ντοκουμέντο για τη δράση του 47χρονου «ψευτογιατρού» βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Παράλληλα, συγκλονίζει μητέρα 35χρονης-θύματος του ψευτογιατρού.

Οι εικόνες που δημοσιοποιήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το βράδυ της Δευτέρας, είναι αποκαλυπτικές για τη δράση του «μαϊμού» γιατρού.

Στις φωτογραφίες ο 47χρονος συλληφθείς ποζάρει με ιατρική στολή, χειρουργική μάσκα και γάντια μέσα στο χειρουργείο μαζί με δύο ακόμη γιατρούς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share