Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οικογένεια Πουλοπούλου: Γονείς δώρισαν από ένα νεφρό στα παιδιά τους για να έχουν μια καλύτερη ζωή

Τα λόγια περισσεύουν!

10 Ιουλίου 2020 07:50
Οικογένεια Πουλοπούλου: Γονείς δώρισαν από ένα νεφρό στα παιδιά τους για να έχουν μια καλύτερη ζωή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι αλήθεια πως οι θυσίες των γονιών δεν έχουν όριο και ειδικά όταν διακυβεύεται η ίδια η ζωή των παιδιών τους, μπορούν να κάνουν τα πάντα.

Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την συγκινητική ιστορία της οικογένειας Πουλοπούλου που βγήκε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για την ιστορία δυο υπέροχων γονιών, που έδωσαν από ένα νεφρό τους για να χαρίσουν στα παιδιά τους μια κανονική ζωή, μακριά από νοσοκομεία και κέντρα αιμοκάθαρσης.

Δύο απ’ τα παιδιά της οικογένειας Πουλοπούλου, διαγνώστηκαν με κάποιο πρόβλημα υγείας που οδήγησε σε νεφρική ανεπάρκεια από μικρή ηλικία. Έτσι, δημιουργήθηκε η άμεση ανάγκη να βρεθούν δότες για μεταμόσχευση.

Πρώτη, πριν 21 χρόνια, βρέθηκε σ’ αυτή τη δύσκολη θέση η μεγάλη κόρη της οικογένειας και ο μπαμπάς έσπευσε να γίνει ο δότης που θα της εξασφάλιζε ένα υγιές νεφρό. Η μεταμόσχευση έγινε με επιτυχία και εδώ και 20 χρόνια η κοπέλα πηγαίνει όλο και καλύτερα.

Λίγα χρόνια αργότερα, ο μικρός αδερφός της διαγνώστηκε με το ίδιο πρόβλημα κι έπρεπε να βρεθεί νεφρό και για ‘κείνον. Αυτή τη φορά, δότης έγινε η μητέρα παρά την προειδοποίηση των γιατρών ότι θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο για την ίδια. «Έπρεπε ως μητέρα να παλέψω για το παιδί μου» λέει για την απόφασή της η κα Πουλοπούλου, « ήταν 24 ετών και έκανε αιμοκάθαρση. Δεν είχε ζωή».

Πρόκειται για μια μοναδική περίπτωση στη χώρα μας, ένα αξιοθαύμαστο παράδειγμα ανθρωπιάς και γονικής αγάπης που συγκινεί και εμπνέει. Εμείς ευχόμαστε στην οικογένεια Πουλοπούλου να είναι πάντα καλά και υγιείς.

Με την ευκαιρία διαβάστε κι αυτή την ιστορία: Οι γιατροί αφαίρεσαν το νεφρό αυτής της γυναίκας και τους "κόπηκε" το αίμα - Δεν είχαν ξαναδεί κάτι τέτοιο

Κόρη έδωσε το νεφρό της στον πατέρα της που το είχε ανάγκη – Το βίντεο συγκινεί

Κόρη υπεβλήθη σε αφαίρεση ενός νεφρού για να το χαρίσει στον πατέρα της. Δείτε το συγκινητικό βίντεο της ημέρας.

Η Hailee Stender υπεβλήθη σε αφαίρεση νεφρού για να το χαρίσει στον πολυαγαπημένο της πατέρα. Το βίντεο με τα συναισθήματά τους μετά την εγχείρηση συγκινεί…

Οι γιατροί είχαν δώσει στον πατέρα της δύο χρόνια ζωής. Στο άκουσμα αυτής της είδησης, η κόρη του ήθελε να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον βοηθήσει. Έτσι, μετά από συννενόηση με τους γιατρούς, ανακοίνωσε στον πατέρα της ότι θα υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης νεφρού για να του το χαρίσει…

Εκείνος μόλις το έμαθε, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αφού είναι πολύ συγκινητικό το γεγονός ότι η κόρη του θα μπει σε αυτήν την διαδικασία για αυτόν.
Η Hailee βγήκε από το χειρουργείο ταλαιπωρημένη αλλά πάνω από όλα χαρούμενη, αφού χάρη σε αυτήν την πράξη της θα χαρίσει χρόνια ζωής στον πατέρα της που λατρεύει.

Τώρα πατέρας και κόρη αναρρώνουν μαζί και ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share