Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νότια Κορέα: Νεκρός ο δήμαρχος της Σεούλ

Θρήνος

9 Ιουλίου 2020 19:28
Νότια Κορέα: Νεκρός ο δήμαρχος της Σεούλ

Νεκρός βρέθηκε ο δήμαρχος της Σεούλ, που αγνοείτο από όταν η κόρη του,σύμφωνα με το πρακτορείο Yonhap της Νότιας Κορέας, το οποίο επικαλείται την τοπική αστυνομία.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία της Σεούλ ανακοίνωσε ότι αστυνομικοί τον αναζητούν κοντά στην περιοχή Σουνγκμπούκ-ντονγκ, συνοικία στο νότιο τμήμα της Σεούλ. Τελικά βρήκαν το πτώμα του δημάρχου στο βόρεια προάστια της πόλης Μτ Μπουγάκ, σε μια συνοικία όπου εντοπίστηκε για τελευταία φορά το σήμα του τηλεφώνου του.

36χρονη έπεσε από τον 4ο όροφο - Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Πέμπτης μια 36χρονη στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ακόμη ένα σοκ στην Θεσσαλονίκη μετά τον τραγικό θάνατο ενός 4χρονου αγοριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η γυναίκα, η οποία εργαζόταν στο πρόγραμμα React, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί διαμέρισμα τετάρτου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό Κρήτης, προκειμένου να το ελέγξει στο πλαίσιο της εργασίας της, για την εγκατάσταση προσφύγων.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, η 36χρονη βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματος με συνέπεια να χάσει τη ζωή της. Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 66χρονος έπεσε στον Θερμαϊκό

Στο Θερμαϊκό Κόλπο έπεσε το πρωί, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένας 66χρονος άνδρας, ενώ βρισκόταν στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.

Δύο περαστικοί που τον είδαν, βούτηξαν στη θάλασσα και τον έβγαλαν στη στεριά, και δεν εξελίχθηκε σε ακόμα μια τραγωδία. Στην Θεσσαλονίκη μάλιστα πριν μέρες ένας άνδρας κρεμάστηκε σε μπασκέτα γηπέδου, και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον 66χρονο και τον μεταφέρει σε νοσοκομείο της πόλης. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Ανατριχιαστικές μαρτυρίες για την 36χρονη που κάηκε: "Μια άμορφη ανθρώπινη μάζα που έβγαζε καπνό"

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες όσων είδαν την 36χρονη να πέφτει από πολυκατοικία στην Θεσσαλονίκη, ενώ είχε πιάσει φωτιά.

«Βγήκε ένας κύριος ο οποίος μένει πίσω στην πρασιά, άκουσε έναν θόρυβο πτώσης βαρύ αντικειμένου με διαφορά χτυπήματα, χωρίς ωστόσο να ακουστεί κάποια έκρηξη από γκαζάκι, κουζίνα, αέριο κλπ» δήλωσε. «Το μόνο που είδε είναι να κείτεται στην πρασιά μια άμορφη ανθρώπινη μάζα, η οποία έβγαζε καπνό» είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αστυνομία έτυχε να είναι κοντά στο σημείο καθώς πραγματοποιούσε εκείνη την ώρα άλλο έλεγχο σε στάση λεωφορείου. «Βγήκαν κάποιοι μάστορες οι οποίοι ήταν στην οικοδομή, άκουσαν τον θόρυβο, είδαν το πτώμα και ειδοποίησαν την αστυνομία από το μπαλκόνι. Εκείνοι έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν την φωτιά από το σώμα, χωρίς να προλάβουν κάτι άλλο» πρόσθεσε.

«Άκουσα έναν θόρυβο λες και γκρεμιζόταν μπαλκόνι. Βγαίνω και κοιτάζω κάτω. Βλέπω ένα πτώμα, που σιγόκαιγε, είχε φωτιά κι έβγαιναν καπνοί», είπε χαρακτηριστικά άλλος αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να καταλάβω αν επρόκειτο για άνδρα ή γυναίκα».

Μια άλλη γυναίκα που είδε το πτώμα, είπε πως το πτώμα πρόκειται για έναν άντρα, ο οποίος δεν είχε ίχνη φωτιάς και έπεσε από τον τέταρτο όροφο της οικοδομής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share