Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πόρτο Ράφτη: Γδύθηκε μπροστά από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας για λίγα ευρώ!

Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

9 Ιουλίου 2020 18:59
Πόρτο Ράφτη: Γδύθηκε μπροστά από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας για λίγα ευρώ!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η εφημερίδα "Espresso" εδώ και 2 ημέρες και δείχνει κοπέλες να φωτογραφίζονται γυμνές για λίγα ευρώ σε πολυσύχναστα μέρη της Αθήνας!

Το Athensmagazine.gr σήμερα σας έχει ακόμα μια φωτογραφία που προκαλεί ντόρο και σάλο! Όπως είχαμε δει τα κορίτσια αυτά συνήθιζαν να φωτογραφίζονται μέσα σε Μετρό, στο Μοναστηράκι, σε εμπορικά κέντρα αλλά δεν το χωρούσε ανθρώπινος νους πως θα φωτογραφιζόντουσαν όπως τις γέννησε η μάνα τους μπροστά και από εκκλησίες!

Η χάρη τους έφτασε μέχρι το Πόρτο Ράφτη! Εκεί όπου η γνωστή σπείρα φέρεται να προσέγγισε κορίτσια ώστε να βγάλουν γυμνές φωτογραφίες ακόμα και μπροστά από το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας!

Για όσους γνωρίζουν την περιοχή, η οποία απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, η συγκεκριμένη εκκλησία είναι η πιο πολυσύχναστη και η νούμερα ένα επιλογή για γάμους και βαφτίσεις καθώς βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στο κύμα και με μια απίθανη θέα!

Η βλάσφημη κοπέλα, χωρίς το παραμικρό ίχνος ντροπής ή σεβασμού προς τα θεία και την ιερότητα του χώρου, δεν δίστασε να ποζάρει ολόγυμνη προκειμένου να τσεπώσει μερικά ευρώ.

Η φωτογραφία που έφτασε στα χέρια μας σοκάρει και προκαλεί ντροπή! Κοπέλα φωτογραφίζονται μπροστά από την Αγία Μαρίνα χωρίς να φοράει το παραμικρό πάνω της! Και επειδή τα λόγια είναι περιττά και η εικόνα μιλάει από μόνο της σας την παραθέτουμε παρακάτω:

Μάλιστα η εφημερίδα Espresso φέρνει στο φως και δεύτερη φωτογραφία από την περιοχή και συγκεκριμένα από το Μαρκόπουλο, στον Δήμο του οποίου ανήκει και το Πόρτο Ράφτη!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share