Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εξαφάνιση θρίλερ στην Νότια Κορέα - Αγνοείται ο δήμαρχος της Σεούλ

Τεράστια κινητοποίηση

9 Ιουλίου 2020 17:50
Εξαφάνιση θρίλερ στην Νότια Κορέα - Αγνοείται ο δήμαρχος της Σεούλ

Η αστυνομία της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε ότι αναζητά τον δήμαρχο της Σεούλ, Παρκ Γουόν-σουν, όταν η κόρη του δήλωσε την εξαφάνισή του. Θεωρείται ένας ικανός προεδρικός υποψήφιος των φιλελευθέρων στις προεδρικές εκλογές του 2022.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία της Σεούλ ανακοίνωσε ότι αστυνομικοί τον αναζητούν κοντά στην περιοχή Σουνγκμπούκ-ντονγκ, συνοικία στο νότιο τμήμα της Σεούλ, όπου εντοπίστηκε για τελευταία φορά το σήμα του τηλεφώνου του.

Η κόρη του δήλωσε την εξαφάνισή του στις 5:17 μ.μ (11.17 ώρα Ελλάδας) και είπε ότι το τηλέφωνό του ήταν κλειστό. Ακόμα μια εξαφάνιση που θα μας απασχολήσει, μετά από αυτή της μικρής Μαντλίν, για την οποία έχουμε τις τελευταίες εξελίξεις.

Έκλεισε 2 χρόνια εξαφανισμένος ο Τάκης Κολλιαδέλης - Γιατί κανείς δεν τον αναζητά πλέον; Άνοιξε ένα από τα δύο του κινητά

Στις 28 Ιουνίου πέρασαν 2 χρόνια από την ημέρα που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ο νεαρός φαντάρος, Τάκης Κολλιαδέλης!

Ξαφνικά και ενώ το «Φως στο Τούνελ» βρισκόταν κοντά στην λύση του μυστηρίου η υπόθεση μπήκε στο συρτάρι!

Σοκαριστική εξέλιξη στην υπόθεση του 23χρονου φαντάρου, Τάκη Κολλιαδέλη!

Η τελευταία ενημέρωση ήταν η παρακάτω και είχε έρθει στο φως στις αρχές του Νοεμβρίου του 2018:

Νέο στοιχείο ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ενώ επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», που εκτελούσε το δρομολόγιο Χίος – Πειραιάς, στα τέλη του Ιουνίου.

Όπως αποκάλυψε το «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, σύμφωνα με την μητέρα στενού φίλου του Τάκη Κολλιαδέλη που προσπάθησε να τον καλέσει μία μέρα μετά την εξαφάνιση του, το νούμερο του δεχόταν τις κλήσεις, αλλά κανείς δεν απαντούσε.

Ο πατέρας του αγνοούμενου 23χρονου είπε πως το Λιμεναρχείο προχώρησε σε άρση απορρήτου και στα δύο κινητά που χρησιμοποιούσε. Αυτή έδειξε πως και τα δύο τηλέφωνα έκλεισαν στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Ιουνίου που χάθηκε, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Τήνου.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ένα από τα δύο νούμερα που χρησιμοποιούσε ο 23χρονος φαντάρος είναι καταχωρημένο στο όνομα ενός γνωστού του. Φαίνεται μάλιστα ότι ο συγκεκριμένος αριθμός ήταν ενεργοποιημένος μέχρι και πριν από ένα μήνα.

Ο κάτοχος του συγκεκριμένου αριθμού είπε ότι θα μεταβεί στον Εισαγγελέα για να ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν όντως πραγματοποιήθηκαν κλήσεις

Ένα χρόνο μετά και ενώ μάρτυρες φαίνεται πως τον είχαν εντοπίσει οι έρευνες πάγωσαν! Μυστήριο!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share