Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Προσοχή! «Καμπανάκι» του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό μέχρι και τις 21 Ιουλίου

Το μήνυμά του

9 Ιουλίου 2020 15:29
Προσοχή! «Καμπανάκι» του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό μέχρι και τις 21 Ιουλίου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τη μακροπρόθεσμη τάση για την εξέλιξη του καιρού στη χώρα μας μέχρι και τις 21 Ιουλίου, καταγράφει ο Σάκης Αρναούτογλου, μέσω ειδικής ανάλυσης που ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook. Πολύ επικίνδυνος αναμένεται ο καιρός της Πέμπτης όσον αφορά τους ανέμους και τις ισχυρές πυρκαγιές σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη!

Δείτε όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών, τις θερμοκρασίες και τα μελτέμια, μέχρι και τις 21 Ιουλίου:

Καιρός σήμερα: Ζέστη και ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο - Αναλυτική πρόγνωση

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει μικρή άνοδο. Ωστόσο, οι άνεμοι στο Αιγαίο θα είναι ισχυροί.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι καλός, καθώς αναμένεται να είναι αίθριος, με εξαίρεση κάποιες πιθανές τοπικές βροχές στα ορεινά της δυτικής Ελλάδας. Παράλληλα, οι άνεμοι θα πνέουν σήμερα βόρειοι ισχυροί, όπως τόνισε και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία λίγες παροδικές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανό στα ορεινά να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στη Θεσσαλία τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και τα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share