Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας - Που παρατηρείται μποτιλιάρισμα (photo)

Ποιους δρόμους να αποφύγετε

9 Ιουλίου 2020 09:09
Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας - Που παρατηρείται μποτιλιάρισμα (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αυξημένη κίνηση και μποτιλιάρισμα επικρατεί για ακόμη μία μέρα σε βασικούς οδικούς άξονες στην Αθήνα. Παράλληλα, ο «Μεγάλος Περίπατος» μπορεί να αλλάζει πλήρως την εικόνα της Αθήνας, αλλά την ίδια ώρα προκαλείται κυκλοφοριακό χάος, με τον εμπνευστή του έργου, τον Γιώργο Γιαννή, να εξηγεί τους λόγους που ξεκίνησαν τώρα τα έργα, ενώ ανέφερε και το ποια θα είναι η επέκτασή τους.

Ειδικότερα, με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί στην Αθηνών - Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη - έξοδος), καθώς παρατηρείται συμφόρηση από τις Τρεις Γέφυρες έως και τη Γέφυρα Βρυούλων, σύμφωνα με την Τροχαία.

Την ίδια ώρα, κίνηση σημειώνεται και στη λεωφόρο Κηφισίας στην άνοδο και στη Βασιλίσσης Σοφίας τόσο στην άνοδο, όσο και στην κάθοδο. Τέλος, μικρότερα προβλήματα εντοπίζονται στην Κατεχάκη και στην περιφερειακή Καρέα προς Αθήνα.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (09/07)

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 09/07! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή "Ώρα Ελλάδος" του Open.

Παράλληλα, σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση αποπλάνησης στην Ηλιούπολη με μητέρα συμμαθητή της μικρής, να καταγγέλλει ότι ο 44χρονος εκπαιδευτικός της είχε υποσχεθεί… γάμο και οικογένεια!

"SOS - Πολύ μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα...": Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί

Καιρός σήμερα: Πολύ επικίνδυνος αναμένεται ο καιρός της Πέμπτης όσον αφορά τους ανέμους και τις ισχυρές πυρκαγιές σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη!

Κατά τα άλλα, ηλιοφάνεια και πολύ καλός καιρός σε ολόκληρη την χώρα και το κύριο χαρακτηριστικό θα είναι οι πολύ δυνατοί βοριάδες και κυρίως στο Αιγαίο.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share