Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το Τζέισον Αντιγόνη ξύρισε το κεφάλι του για διαμαρτυρία για τους γκέι γάμους

Απευθυνόμενο προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη

8 Ιουλίου 2020 14:21
Το Τζέισον Αντιγόνη ξύρισε το κεφάλι του για διαμαρτυρία για τους γκέι γάμους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ιάσων Δούσης (Τζέισον-Αντιγόνη) έχει κατά καιρούς διαμαρτυρηθεί για διάφορα ζητήματα ανθρώπινων και ζωικών δικαιωμάτων. Είτε παρουσιαζόμενος σχεδόν ολόγυμνος σε πορείες κ διαδηλώσεις, και γράφοντας στο σώμα του συνθήματα με ισχυρό νόημα. Είτε φορώντας φόρεμα εισερχόμενος στη Βουλή για να παρακολουθήσει ψήφιση νομοσχεδίων ή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να παραστεί σε δίκη για τα θρησκευτικά στο σχολείο. Είτε αλώνοντας το τηλεοπτικό τοπίο συνεντευξιαζόμενος από σχεδόν όλους τους Έλληνες τηλεπαρουσιαστές και εισάγοντας καινά δαιμόνια και σπάζοντας όλα τα στερεότυπα.

Πέρυσι, ξύρισε το κεφάλι του και ανέβασε φωτογραφία στο Instagram δίνοντας ένα προεκλογικό μήνυμα. Φέτος, κάνει την ίδια κίνηση, προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το αίτημά του για ισότητα στον πολιτικό γάμο και για τα ομόφυλα ζευγάρια, λίγες ημέρες μετά την αποστολή γράμματος στον Πρωθυπουργό. Η επιστολή που έγινε viral, στην οποία ο Ιάσων Δούσης ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην καθυστερήσει ούτε μέρα παραπάνω την κατοχύρωση του δικαιώματος στον γάμο και για τους ομοφυλόφιλους πολίτες, έρχεται τώρα να ενισχυθεί από το παρακάτω βίντεο. Ο γνωστός φροντιστηριούχος-ακτιβιστής ανεβάζει στα Social Media του ένα βίντεο την ώρα που ξυρίζει το κεφάλι του, εξηγώντας τους λόγους της εν λόγω πράξης και «με σοβαρά επιχειρήματα με και χιούμορ».

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το Τζέισον Αντιγόνη άλλαξε λουκ και είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος (Photos)

Tο Jason Αντιγόνη, το γνωρίσαμε μέσα από τις ακτιβιστικές του δράσεις και τη συχνή παρουσία του στα θεωρία της Βουλής ως μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, κατά τη διάρκεια ψήφισης νομοσχεδίων που αφορούσαν δικαιώματά τους.

Μακρύ μαλλί, φορέματα, αλλά και απλά ένα εσώρουχο κατά τη διάρκεια του Gay Parade.

Στο Gay Parade

Το Jason Αντιγόνη έχει ζητήσει να προσδιορίζεται ως ΤΟ και να διαγραφεί το φύλο από την ταυτότητά του. Εφθασε, μάλιστα, μέχρι τα δικαστήριο όπου δικαιώθηκε κατά το ήμιση.

Πρόσφατα έκανε μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του που το καθιστά πραγματικά αγνώριστο: Κούρεψε το μακρύ μαλλί του και το έκανε... καρφάκια. Και δεν το έκανε τυχαία. Οπως έγραψε στο προφίλ του στο instagram τα μαλλιά του τα έδωσε για να φτιαχτεί περούκα για κάποιον που έχει ανάγκη.

To Jason Αντιγόνη με το νέο του μαλλί

Τα μαλλιά του τα δώρισε σε κάποιον που τα είχε ανάγκη

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share