Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Μια ελληνική πόλη και ένα νησί σε κατάσταση συναγερμού!

Θρίλερ!

8 Ιουλίου 2020 13:17
Κορωνοϊός: Μια ελληνική πόλη και ένα νησί σε κατάσταση συναγερμού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ξενοδοχείο καραντίνας λόγω κορωνοϊού τα 4 κρούσματα τουριστών στη Θάσο. Στην Καβάλα, τα κρούσματα εντοπίστηκαν στον δήμο Παγγαίου και πρόκειται για ταξιδιώτες του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να προβληματίζει καθώς Θάσος και Καβάλα μπήκαν στη λίστα των περιοχών με κρούσματα, με τουρίστες να φέρνουν τις τελευταίες μέρες τον ιό.

Με δύο ανακοινώσεις οι δήμοι Θάσου και Παγγαίου επιβεβαίωσαν χθες το βράδυ τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε τουρίστες που κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή. Τα τέσσερα κρούσματα στο νησί της Θάσου έχουν ήδη εντοπιστεί και τέθηκαν σε περιορισμό στο ξενοδοχείο καραντίνας, ενώ για τα δυο κρούσματα στο δήμο Παγγαίου πρόκειται γα επισκέπτες που πέρασαν το Σαββατοκύριακο σε παραθαλάσσιες περιοχές και επέστρεψαν στην πατρίδα τους.

Το απόγευμα της Τρίτης (7/7) πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη την οποία οργάνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης και συμμετείχαν οι τέσσερις δήμαρχοι της περιφερειακής ενότητας και ο διευθυντής τη διεύθυνσης Υγείας Χρήστος Παπαδόπουλος. Στους δημάρχους έγινε ενημέρωση για τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στην περιοχή.

Συνελήφθη για κλοπή στην Γλυφάδα γνωστός Έλληνας ράπερ

Στην σύλληψη ενός ράπερ προχώρησε χθες μία ομάδα ΔΙ.ΑΣ μετά από καταδίωξη στην Γλυφάδα.

Ο δράστης μαζί με έναν συνεργό του, νωρίτερα είχαν επιτεθεί σε δύο 18χρονους στον Λαιμό της Βουλιαγμένης και με την χρήση σωματικής βίας, τους είχαν αφαιρέσει τα κινητά τους τηλέφωνα και τα χρήματα που είχαν πάνω τους.

Τα δύο παιδιά κατήγγειλαν αμέσως το περιστατικό και έτσι υπήρξε κινητοποίηση των αρχών.

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ λίγο αργότερα εντόπισε τον ράπερ με τον συνεργό του, οι οποίοι προσπάθησαν να τους ξεφύγουν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Αυτή όμως δεν κράτησε για πολύ, καθώς η μηχανή που οδηγούσαν οι δράστες δεν άργησε να ακινητοποιηθεί από τους αστυνομικούς στην Γλυφάδα.

Στον έλεγχο που τους έγινε, βρέθηκαν πάνω τους τόσο τα κλοπιμαία, όσο και ένα σπρέι πιπεριού.

Τόσο ο ράπερ, όσο και ο συνεργός του έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για κατοχή ναρκωτικών και άλλες έκνομες ενέργειες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share