Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παντρεμένος με 2 παιδιά ο καθηγητής που είχε σχέση με 14χρονη μαθήτρια!

Είδηση σοκ!

8 Ιουλίου 2020 08:51
Παντρεμένος με 2 παιδιά ο καθηγητής που είχε σχέση με 14χρονη μαθήτρια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχίλα στην Ηλιούπολη αλλά και σε όλη την Ελλάδα έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης καθηγητή σε Γυμνάσιο, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε σχέση με 14χρονη μαθήτρια του.

Η αποκάλυψη έγινε μετά από καταγγελία της μητέρας, η οποία αντίκρισε την ανήλικη κόρη της να είναι σε ραντεβού με τον 44χρονο καθηγητή 44 ετών. Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στην περιοχή, ενώ οι λεπτομέρειες της υπόθεσης σοκάρουν. Όπως έγινε γνωστό ο καθηγητής μέσης εκπαίδευσης, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, είχε προσεγγίσει τη μικρή μαθήτρια πριν ένα χρόνο.

Έκτοτε οι δύο τους έβγαιναν κρυφά ραντεβού σε περιοχές των νοτίων προαστίων, χωρίς οι γονείς του παιδιού να αντιληφθούν το παραμικρό. Ωστόσο, πριν λίγες μέρες η μητέρα του κοριτσιού τους εντόπισε τυχαία. Η γυναίκα παρά το σοκ ειδοποίησε άμεσα την υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής στην Αργυρούπολη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθηγητής είχε οργανική θέση στο σχολείο. Ορισμένες μαθήτριες άρχισαν να διαμαρτύρονται για χυδαία αστεία. Οι αρχές ερευνούν αν υπάρχουν κι άλλα παρόμοια περιστατικά στον κοινωνικό περίγυρο του καθηγητή. Όπως μετέδωσε το MEGA, το μυστικό δεσμό του καθηγητή με τη μαθήτρια πρόδωσαν οι φωτογραφίες στο κινητό της 14χρονης, που ανάγκασαν τον καθηγητή να ομολογήσει την πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος είχε εδώ κι ένα χρόνο σχέσεις με τη μαθήτρια, χωρίς οι γονείς της να το έχουν καταλάβει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διευθυντής του σχολείου είχε πιεστεί πολύ από την συμπεριφορά του καθηγητή και επιχείρησε να τον αποσπάσει σε κάποια διοικητική θέση, είτε στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είτε στο υπουργείο Παιδείας προκειμένου να μην έρχεται σε επαφή με ανήλικα παιδιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 44χρονος ήρθε σε επαφή με την μαθήτρια του πέρσι όταν εκείνη πήγαινε πρώτη Γυμνασίου και εκείνος ήταν ο υπεύθυνος ψυχικής υποστήριξης των μαθητών. Φέρεται να έκανε σχέση με την ανήλικη, η οποία είναι αλλοδαπή, και μάλιστα έβγαιναν και βόλτες σε διάφορα σημεία της Ηλιούπολης.

Ο 44χρονος συνελήφθη και μετά από πολλές ώρες ομολόγησε την πράξη του. Η 14χρονη με τη βοήθεια αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων αφηγήθηκε όλη την ιστορία. Στο κινητό τηλέφωνο της μαθήτριας βρέθηκαν φωτογραφίες τους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share