Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ΔΕΗ: Νέα εμπειρία εξυπηρέτησης!

14 Ιουλίου 2020 11:03
ΔΕΗ: Νέα εμπειρία εξυπηρέτησης!

Αυτό το καλοκαίρι όλα αλλάζουν γύρω μας, ξεχνάμε κάποιες διαδικασίες που θεωρούσαμε χρονοβόρες και περνάμε σε μια νέα εποχή που κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και απλή!

Σίγουρα, μετά τo lockdown, οι καθημερινές μας συνήθειες άλλαξαν, ενδώσαμε σε έναν νέο τρόπο ζωής, το tablet και το laptop μας έγιναν απαραίτητα προκειμένου να τακτοποιούμε λογαριασμούς και συναλλαγές με το δημόσιο από τον καναπέ του σπιτιού μας!

Μοιραία η προσαρμογή στις νέες συνθήκες, με δημιουργία νέων ψηφιακών αλλά και άλλων υπηρεσιών, για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτησή μας, έγινε αναγκαία και σε όλο αυτό το πλαίσιο των αλλαγών η ΔΕΗ δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη! Απαντάει άμεσα στις σύγχρονες ανάγκες μας και προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και υποδομές, που μειώνουν τον χρόνο αναμονής και διευκολύνουν το service από απόσταση!

Όπως εξηγεί ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, αρμόδιος για θέματα Εμπορίας, κ. Γιώργος Καρακούσης, «Η ΔΕΗ συνεχίζει τη διαδικασία εκσυγχρονισμού της Εμπορίας της εγκαινιάζοντας τρεις νέες υπηρεσίες, που στόχο έχουν να απλοποιήσουν και να βελτιώσουν την εμπειρία του πελάτη.

Μέσα στο τελευταίο τρίμηνο ενισχύσαμε τα εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης και εντάξαμε σε αυτά σύγχρονες υπηρεσίες, όπως οι τηλεφωνικές πληρωμές, το ηλεκτρονικό συμβόλαιο, η εξυπηρέτηση μέσω Facebook. Συνεχίζουμε με νέες πρωτοβουλίες, που θα μειώσουν τον χρόνο αναμονής των πελατών στα καταστήματα, θα διευκολύνουν την απομακρυσμένη εξυπηρέτηση και θα βελτιώσουν την εμπειρία τους, ενώ θα εμπλουτίζουμε διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, στο πρότυπο των αντίστοιχων μεγάλων διεθνών παρόχων ενέργειας».
Δες πιο αναλυτικά τις αλλαγές που ισχύουν:

Νέο διευρυμένο ωράριο


Τώρα μπορούμε να εξυπηρετηθούμε από τις 07:30 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ. σε τρία καταστήματα της ΔΕΗ (Αριστείδου 5-7, Αθήνα, Αγίου Κωνσταντίνου 11, Ομόνοια, και Τσιμισκή 136, Θεσσαλονίκη). Ήδη από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του, το απογευματινό ωράριο εξυπηρέτησε έναν σημαντικά μεγάλο αριθμό πελατών.

Καινούρια εποχή στα ραντεβού


Πλέον κλείνουμε Ηλεκτρονικό και Τηλεφωνικό Ραντεβού σε ένα από τα τρία παραπάνω καταστήματα που υποστηρίζουν την υπηρεσία, και τα επισκεπτόμαστε χωρίς αναμονή, συγκεκριμένη ημέρα και ώρα από τις 08:00 π.μ. έως τις 19:30 μ.μ.. Προγραμματίζουμε το ραντεβού μας ηλεκτρονικά στο www.dei.gr ή τηλεφωνικά στο 11770 ενώ σε περίπτωση που κάτι μας συμβεί το ακυρώνουμε με τον ίδιο τρόπο (έτσι το ραντεβού θα είναι διαθέσιμο για τον επόμενο καταναλωτή που θα το χρειαστεί).

«Αυτόματη Ψηφιακή Βοηθός της ΔΕΗ».


Αυτή η νέα εφαρμογή παρέχεται, μέσω του www.dei.gr, της σελίδας της ΔΕΗ στο Facebook, @DEHGreece και μέσω της εφαρμογής messenger στο ΔΕΗ Chatbot και απαντά άμεσα στις ερωτήσεις μας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ΔΕΗ όλο το 24ωρο!

Η ΔΕΗ αλλάζει και καλωσορίζει τους καταναλωτές στη νέα αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης και στη νέα της εποχή. Ας την ακολουθήσουμε!

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share